Super grandparents
Image default
Aanbiedingen

Heerlijk tot rust komen in je eigen achtertuin

 

Het antwoord op de vraag waar jij nou echt tot rust komt zou voor bijna iedereen hetzelfde zijn; de sauna! Vaak neem je dan ook een dag vrij of ga je in het weekend een dag naar de sauna toe, heerlijk natuurlijk. Maar het kan ook veel tijd in beslag nemen, die je soms helemaal niet hebt. Gelukkig is er ook een manier die niet veel tijd in beslag neem! Namelijk een buitensauna in je achtertuin. Op deze manier wordt je eigen achtertuin een oase van rust en ontspanning. Wil je meer informatie over een buitensauna? Lees dan gerust verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Elke dag genieten in de buitensauna

Voor dat je een buitensauna neemt is het handig om te kijken of je genoeg ruimte hebt in de achtertuin. Het zou namelijk jammer zijn dat de sauna groter uit valt dan je had gedacht. Hierdoor wordt de sauna een te groot object in je achtertuin die als het ware meer in de weg staat dan rust biedt. Als je het totale plaatje wilt, dan raden wij je zeker aan om de rest van de tuin ook aan te pakken. Zet er bijvoorbeeld palmbomen of olijfbomen neer. Schaf houten vlonders aan en zet er een hangmat of lounge set op. Op deze manier krijgt je tuin een oriëntaals sfeertje.

 

Een douche in je achtertuin

De warmte van de sauna is heerlijk! Maar probeer wel gelijk af te koelen. Als jij je lichaam niet snel naar de sauna sessie afkoelt kan je uiteindelijk hoofdpijn krijgen, gaan zweten of je kan heel erg benauwd worden. Dit kan natuurlijk binnen in je badkamer, maar het is ook mogelijk om een buitendouche aan te schaffen. Als je in de sauna sfeer wilt blijven raden wij je aan om eens een kijkje te nemen naar een stortemmer. Dit is een douche met een emmer, aan de hand van een touwtje kan jij de emmer als het ware omgooien.

 

Een buitensauna aanschaffen bij Welvaere

Wil je meer informatie over een buitensauna of heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met Welvaere of neem een kijkje op de website. Deze partij heeft een ruim assortiment aan buitensauna’s waardoor er zeker een tussen moet zitten die bij jou in de achtertuin past!

 

 

https://welvaere.be/