Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Hier kunt u terecht voor DC-charging in Antwerpen

DC-charging is dé ideale manier om uw elektrische wagen op te laden. Het is sneller dan het klassieke AC-charging, minder belastend voor uw wagen en beter voor de batterij. Maar waar kunt u terecht voor zulke DC-charging in Antwerpen? Electrowerken de Proft in Lebbeke is het bedrijf dat u zoekt. Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van elektrische installaties, waaronder ook zulke DC-chargers. Bij hen bent u zeker van de meest zuinige en efficiënte DC-charger van dit moment. Lees snel verder voor alle informatie.

De snelste manier om uw elektrische wagen op te laden

Als u een elektrische wagen in bezit heeft, kent u het probleem vast wel. U moet ergens heen, maar uw wagen is nog aan het opladen en dat neemt best wat tijd in beslag. Met DC-charging is het wachten zo gedaan. Maar hoe komt u aan zo’n DC-charger? Dit bedrijf is de absolute specialist op gebied van DC-charging in Antwerpen en Vlaams-Brabant. Hun lader kan van 25 kW tot 150 kW geüpgraded worden. Ze werken bovendien aan de mogelijkheid om 2×200 kW te laden. Zo kan uw wagen extra snel opgeladen worden! Gedaan met wachten terwijl uw wagen oplaadt, met DC-charging gebruikt u uw wagen wanneer u ook wilt. Bovendien gaat de batterij ook nog eens extra lang mee. Dat is mooi meegenomen, niet?

Kies voor supersnelle stroom

Wilt u uw elektrische wagen ook extra snel opladen? Neem dan snel contact op met dit bedrijf voor DC-charging in Antwerpen. U vindt alle informatie op hun website. U kunt er ook gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen via het handige formulier. Of maak alvast een afspraak om uw samenwerking in het echt te bespreken. Ze luisteren grondig naar al uw wensen en ontwerpen voor u een oplossing op maat. Binnenkort heeft u zelf zo’n supersnelle lader in huis!

https://electrowerkendeproft.be/