Super grandparents
Image default
Auto's en Motoren

Hoe werkt de kortverhuur van een elektrische auto?

Wanneer je interesse hebt in de kortverhuur van een elektrische auto, hoef je niet verder te zoeken dan Move2Green. Deze onderneming uit Sint-Lievens-Houtem is gespecialiseerd in de renting van een wagen voor korte of lange termijn. De twintigtal auto’s uit hun aanbod zijn voornamelijk populair bij bedrijven en medewerkers die voor kortere tijd een vervanging voor hun bedrijfswagen willen huren. Hoe werkt deze dienst juist?

Hoe lang kan je een elektrische auto huren

Bij kortverhuur van een elektrische auto kan je de bedrijfswagen huren tot zes maanden lang. Als jouw huidige wagen dus stuk is of je nog een tijdje moet wachten op de volgende, kan je in de tussentijd kiezen voor de renting van een wagen bij deze specialisten. Of je nu voor slechts enkele dagen een auto huurt of voor de volle zes maanden, zij ontzorgen je altijd volledig. Alles dat je maar nodig kan hebben tijdens de renting van de wagen is inbegrepen. Ze bieden eveneens een ruim aanbod aan opties aan. Wilt u graag een comfortabele Polestar? Of ga je voor echte klasse met een Tesla? In dat geval kies je tussen de modellen 3 en Y. Ook als je nog een ander merk zoekt, helpen ze je altijd zo snel mogelijk verder. Ze hebben namelijk nog heel wat andere merken, zoals Peugeot. Hiervan hebben ze voornamelijk bestelwagens ter beschikking. Die zijn namelijk ideaal als je wel wat spullen moet vervoeren voor je werk. De e-Expert is bijvoorbeeld een bedrijfswagen die ideaal is om te huren, dankzij het grote laadvermogen en de ruime koffer. Bovendien is de bestelwagen volledig elektrisch. Op die manier maak je de wereld weer een beetje groener.

Huur een elektrische auto voor een korte periode

Zie je de renting van een wagen bij deze experten al helemaal zitten? Breng dan snel een bezoekje aan hun garage om de verschillende opties te bekijken. Je kan eveneens de verschillende merken zien op hun website: move2green.be. Zit je nog met vragen over de kortverhuur van een elektrische auto of het huren van een bedrijfswagen in het algemeen? Blijf dan niet bij de pakken zitten en contacteer hen telefonisch.