Super grandparents
Image default
Vakantie

Ideeën voor goedkoop overnachten in Bokrijk

Ben je een korte vakantie aan het plannen naar het Provinciaal Domein Bokrijk? Als je ideeën zoekt om goedkoop te overnachten in Bokrijk dan kun je overwegen om de nacht door te brengen in een van de accommodaties die Vlaamse Jeugdherbergen aanbiedt, bijvoorbeeld Jeugdherberg De Roerdomp. In tegenstelling tot wat de naam suggereert hoef je niet per se een jongere te zijn om te kunnen overnachten in deze of in eender welke jeugdherberg. Nu denk je misschien dat je dan op een enorme zaal ligt en alle faciliteiten moet delen, maar je kunt bij deze herberg ook een gezinskamer huren met eigen voorzieningen. Als je dus ideeën zoekt om goedkoop te overnachten in Bokrijk, dan is een jeugdherberg zeker een aantrekkelijke optie.

Een leuke vakantie met kinderen

Het Provinciaal Domein Bokrijk is echt een leuke vakantiebestemming als je even met je gezin erop uit wilt. Naast het kasteel vind je in dit recreatiegebied ook een openluchtmuseum waar je zo’n 140 verschillende gebouwen met gebruiksvoorwerpen uit de afgelopen vier eeuwen kunt bewonderen. Maak een wandeling door ‘Het vreemde bos’ met de beelden van kunstenaar Hugo Duchateau of breng een bezoek aan het arboretum dat deels doorloopt in het openluchtmuseum. Je vindt hier ook de grootste gratis speeltuin van België en een leuke kinderboerderij. Er is zoveel te doen dat het prettig is dat je ook goedkoop kunt overnachten in datzelfde Bokrijk.

Boek een accommodatie bij een jeugdherberg

Als je een weekendje weg gaat met gezin en je goedkoop wilt overnachten in Bokrijk, dan kun je een accommodatie boeken bij Jeugdherberg De Roerdomp. De jeugdherberg heeft verschillende faciliteiten voor kinderen zoals een speelhoek, een speeltuin en verschillende gezelschapsspelletjes. Bovendien krijgen kinderen tot 16 jaar korting op de overnachting, zodat je lekker goedkoop kunt overnachten in Bokrijk. Voor een leuke en goedkope vakantie in Bokrijk zit je goed met een overnachting in een van de adresjes van de organisatie Vlaamse Jeugdherbergen.

https://www.jeugdherbergen.be/nl