Super-grandparents

Thermokoppel voor diverse industriële toepassingen

Bij Restutech zit u goed wanneer u op zoek bent naar een thermokoppel. Dit bedrijf levert al meer dan 25 jaar elektronische producten aan industriële bedrijven voor diverse toepassingen. Met een kantoor in Nederland en een kantoor in België voorziet Restutech bedrijven van leveringen in de gehele Benelux. Een snelle levering en persoonlijke service staan daarbij centraal. U kunt dan ook altijd voor advies, vragen en begeleiding terecht bij het team professionals van dit ervaren bedrijf. Via de website van Restutech kunt u het brede productaanbod vinden en gelijk een bestelling plaatsen. Ook is het mogelijk eerst uw eventuele vragen of een vrijblijvende offerteaanvraag online bij dit bedrijf neer te leggen.

Betrouwbare en servicegerichte dienstverlening

Met ruime ervaring in het vak is Restutech al jaren een betrouwbare leverancier van elektronische producten aan de industriële sector. U mag als klant dan ook altijd uitgaan van een uitstekende service waarbij u één vaste contactpersoon heeft binnen dit bedrijf. Deze persoon zal op de hoogte zijn van uw productwensen en kan ten alle tijden uw eventuele vragen beantwoorden. Dit houdt voor u een korte lijn in, en klantgerichte dienstverlening via een vast aanspreekpunt. Deze persoonlijke service geldt het hele traject, van uw offerteaanvraag tot en met de ingebruikname van uw gekozen product.

Thermokoppelaanbod via Restutech

Thermokoppels zijn temperatuursensoren. Als temperatuursensor bestaat een thermokoppel uit twee draden van verschillende metalen of metaallegeringen. Deze twee draden zijn bij preferentie met elkaar verbonden via ineensmelting. U vindt thermokoppels terug in industriële branches en laboratoria waar ze bijvoorbeeld gebruikt worden voor het regelen en meten van temperaturen. In gasgestookte toestellen maken thermokoppels vaak onderdeel uit van de thermo-elektrische beveiliging en ook in diverse industriële productieprocessen vormt een thermokoppel vaak een essentieel onderdeel. Bij Restutech vindt u de standaardformaten thermokoppels in het productaanbod terug. Heeft u nu een specifieke thermokoppel nodig voor uw industriële toepassing dan bestaat de mogelijkheid deze via Restutech te laten ontwikkelen.

https://restutech.com

Super-grandparents

Een persluchtlekkage exact opsporen om verdere kosten te vermijden

Als u een persluchtlekkage heeft in uw systeem, dam is het zeer belangrijk dit zo snel mogelijk op te sporen en te verhelpen. Anders kunnen de kosten hoog oplopen. Perslucht is namelijk duurder dan u denkt. Het kost onnodig veel energie als u een lekkage heeft.

Wat doet een lekkage nu precies?

Een lekkage zorgt ervoor dat 90% (!) van de perslucht direct door de lekkages verdwijnt. Perslucht is namelijk warmte en ontsnapt makkelijk. Dit betekent dat uw compressoren maar 10% gebruikt. Om te weten wat u dus verliest door een lekkage is het ook belangrijk om de kosten van perslucht te berekenen per m³. Wat zeker is, is dat de kosten hoog kunnen oplopen. Veel hoger dan u wilt. Daarom is het belangrijk om een goede specialist in te schakelen die de daadwerkelijke kosten per m³ berekenen voor u, maar ook het lekkage direct kunnen opsporen en verhelpen.

Deze specialist is onafhankelijk

KDS Persluchtlek is een onafhankelijk partij dat niet gebaat is bij de verkoop van compressoren. Een partij die dat wel is, zal u eerder adviseren om het hele systeem te vervangen. Dit is vaak onnodig. Een reparatie kan u veel meer kosten besparen. Dit bedrijf zal altijd uw specifieke situatie bekijken voordat het overgaat tot een handeling. Het gevolg: besparingen op de maandelijkse kosten aan perslucht. Het bedrijf geeft ook aan dat de kosten die u maakt voor hun diensten binnen 40 dagen weer terug verdiend zijn.

Welke dienst heb ik nodig?

Bij dit bedrijf kunt u kiezen voor verschillende diensten om de persluchtlekkage te meten en om een duidelijk overzicht te krijgen van de kosten als gevolg van een lekkage. Wat voor uw bedrijf nodig is, zullen hun specialisten onafhankelijk beoordelen. Ze bieden een totaalpakket aan of juist alleen een meting als u dat wenst.


Super-grandparents

Vind een oplossing voor energieverspilling met Silvent producten

Bij een lekkage in persluchtsystemen komt een hoop kijken. De oplossing is vaak simpeler dan u denkt. KDS Advies is een onafhankelijk perslucht detectiebureau en verkoopt daarnaast compressoren en aanverwante producten om uw persluchtsysteem zo goed mogelijk te laten werken. Wist u dat lekkages in slangen en koppelingen van persluchtsystemen de grootste oorzaak zijn van energieverspilling in industriële persluchtsystemen. KDS Advies verkoopt een ruim assortiment aan Silvent producten die zorgen voor verbetering in uw productieproces, door kostbare lekkages te voorkomen. Silvent heeft een ruim assortiment aan producten waaronder blaaspistolen, blaaslanzen en veiligheidsblaasmonden. U kunt het allemaal vinden bij KDS Advies.

Met de juiste veiligheidskoppeling voor perslucht bespaart u een hoop geld

Door een juist gebruik van materialen en de correcte aansluiting hiervan kunt u gemakkelijk een hoop geld besparen en een hoger rendement halen uit uw systemen. Lekkages zijn onnodig en kosten u meer geld dan u denkt. Wilt u ook een hoger rendement door KDS Advies? Neem dan contact op en laat u vrijblijvend informeren over de opties voor u en uw bedrijf. Met deskundig advies komt u samen dan tot een eenvoudige oplossing om uw systeem te optimaliseren. KDS Advies staat voor uitstekende kwaliteit en deskundig advies.

Een lekkagemeting laten uitvoeren?

Bent u benieuwd of het vervangen van uw veiligheidskoppelingen een oplossing kan bieden voor uw persluchtsysteem? Veel lekkages en ongelukken die plaatsvinden rondom systemen op perslucht zijn niet nodig en kunnen gemakkelijk opgelost worden. Laat KDS Advies langskomen voor een lekkagemeting en kom erachter of het plaatsen van een veiligheidskoppeling de oplossing is voor u. De oplossing voor de problemen in uw perslucht systeem zit namelijk vaak in de laatste twee meter. Met jarenlange ervaring helpen de deskundige adviseurs van KDS Advies u graag met uw systemen. Beter voor de veiligheid van uw medewerkers, het milieu en uw portemonnee!