Super grandparents
Image default
Woning en Tuin

Kies de garagepoort van uw dromen uit het ruime aanbod

De mogelijkheden zijn eindeloos als u kiest voor CMT Poorten. Deze onderneming uit Kasterlee heeft doorheen de vele jaren dat zij actief zijn in garagepoorten een ruim en uniek assortiment opgebouwd. Daar vindt u onder andere een elektrische garagepoort in een materiaal naar keuze. Ontdek zeker de vele opties online.

De diverse types die deze experten aanbieden

Wanneer u een kijkje neemt in het aanbod van deze ervaren onderneming, valt u meteen op dat zij over enkele types garagepoorten beschikken. Zo zijn er bijvoorbeeld de PRESTIGE-poorten. Een elektrische garagepoort van dit type heeft niet alleen een betere thermische isolatie, maar is ook beter bestand tegen corrosie. Dankzij de inox onderdelen en de afdichtingrubbers bent u zeker van een stevige poort. Net als de andere poorten van deze garagepoortenspecialist, rekent u op een vingerknelveilig systeem. Een ander zeer populair type zijn de TREND-poorten, die ideaal zijn voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. U kiest hierbij tussen 10 standaard RAL-kleuren en 5 soorten paneelontwerpen. Op die manier zorgen de experten ervoor dat de elektrische garagepoort perfect bij de rest van uw woning past. Een derde soort garagepoort die u vindt in het aanbod van CMT Poorten is de kantelpoort. Hierbij krijgt u de keuze tussen hout- en aluminiumbekleding. Naar welke poort uw voorkeur ook uitgaat, u geniet vast en zeker vele jaren van een kwaliteitsvolle en stijlvolle poort.

Schakel hen in voor de plaatsing van uw nieuwe poort

Ziet u het niet zitten om de elektrische garagepoort zelf te installeren? Dat is ook helemaal niet nodig. Dit bedrijf beschikt namelijk over echt vakmannen die zonder problemen de poort installeren. Ze zorgen ervoor dat het als gegoten past en dat alle elektrische onderdelen correct werken. Het laatste dat u wilt, is natuurlijk dat de poort niet volledig opent of sluit. Vertrouw daarom op CMT Poorten voor de plaatsing van uw nieuwe poort. U schakelt hen hiervoor eenvoudig in door telefonisch contact op te nemen.

https://www.cmt-poorten.be/