Super grandparents
Image default
Aanbiedingen

Koop gebruikte auto's: let op lage emissies!

waarde gebruikte auto

 

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Doordat er steeds meer lage-emissiezones (LEZ) komen, wordt het steeds moeilijker om een ​​gebruikte auto te vinden die geschikt is om overal binnen te komen. U moet hierop letten …

Brussel, Antwerpen en Gent zijn de eerste drie steden in België die lage-emissiezones introduceren, en in de toekomst zullen er nog meer bijkomen. Neem Mechelen en Luik als voorbeeld. En omdat België België is, kan elke stad zijn eigen regels bepalen. Over het algemeen wordt het gebruik van dieselvoertuigen vanaf 4 januari 2020 vanaf 1 januari 2020 echter verboden. Euro 5-diesel mag tot 2025 binnen.

Voor benzine is de situatie niet zo urgent: het is gegarandeerd dat het Euro 2-model vóór 31 december 2024 (1997) zal worden gebruikt, zelfs na 2025 Euro 3-benzine (1 januari 2001) Er zijn geen beperkingen.

Met dit alles in gedachten zal de keuze afhangen van factoren zoals levensduur (hoe lang ben je van plan de auto te houden?), Jaarlijks aantal kilometers (waarom geef je diesel op tijdens het rijden?), En of je vaak in LEZ moet zijn. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u natuurlijk kiezen voor andere mogelijkheden voor incidenteel reizen. Of neem bijvoorbeeld een dagkaart, zoals een keer Antwerpen binnenrijden. 

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

Bewijs van inschrijving vanaf 1 januari 2014

Vanaf 1 januari 2014 bevat het kentekenbewijs:

kentekenplaat ter grootte van een creditcard

Naamsvermelding:

Voor het gedeelte waar het kenteken moet worden overgezet, moet u thuisblijven. De registratiecode bestaat uit 9 cijfers. U ontvangt de eerste 4 cijfers bij aankoop van het voertuig en de laatste 5 cijfers bij ontvangst van uw registratiekaart.

Het tweede deel van het inschrijvingsbewijs:

U krijgt dit onderdeel alleen als u uw voertuig exporteert. Het tweede deel van het papieren kenteken bevat onder andere de naam en het adres van degene die het voertuig exporteert. De twee delen van het kentekenbewijs en de papieren combinatie hebben de functie van uitvoerkentekenbewijs.

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/autos-kopen/