Super grandparents
Image default
Beauty en verzorging

Laat een borstvergroting uitvoeren tegen een goede prijs door een erkend plastisch chirurg

Een mooie borst bepaald voor een groot deel het lichaamsbeeld én het zelfvertrouwen van veel vrouwen. Daarom is een borstvergroting een van de meest gevraagde esthetische ingrepen, maar daar hangt wel een prijs aan. Veel klinieken in het buitenland bieden een borstvergroting aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs, vaak een bedrag waar u het in Vlaanderen niet voor uit kunt laten voeren. Dit is echter vaak met een reden. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de implantaten, de professionaliteit van de chirurg of de hygiënestandaarden bij de kliniek. Bij Mediclinic bent u er altijd verzekerd van dat de borstvergroting wordt uitgevoerd in een steriele omgeving met kwaliteitsimplantaten. Dankzij ontwikkeling van nieuwe technieken is de borstvergroting bovendien een van de meest veilige, esthetische procedures.

Een prachtig resultaat voor meer zelfvertrouwen

De borstimplantaten die worden gebruikt bij Mediclinic bestaan uit een cohesieve siliconengel. Deze gel is dus niet vloeibaar, zoals vroeger wel het geval was bij implantaten. Daarom heeft u geen risico meer dat een van de borstimplantaten gaat lekken – een risico dat vroeger wel aanwezig was! De leveranciers waar de topchirurgen van Mediclinic mee samenwerken bieden bovendien ook levenslange garantie op hun implantaten. Zij zijn er namelijk zeker van dat alle siliconen voldoen aan de strikte Europese normen die gelden. Daarnaast is ook de plaatsingstechniek van de chirurg erg belangrijk. Bij Mediclinic wordt iedere borstvergroting uitgevoerd door het implantaat onder de borstspier te plaatsen. Dit leidt tot het meest natuurlijke resultaat en het kleinste risico op complicaties. Dit doet wonderen voor uw zelfvertrouwen.

Plan een consult in om uw vragen te laten beantwoorden

Wilt u graag meer weten over het laten uitvoeren van een borstvergroting en de prijs die hiervoor gerekend wordt? Neem contact op met Mediclinic en plan een consult in. Tijdens die consult worden al uw vragen beantwoord en krijgt u meer informatie over de ingreep. Op de website van deze kliniek vindt u alle contactgegevens.

https://www.mediclinic.be/nl