Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Laat uw luchtdichtheid meten door deze kenners

Thermodetect uit Beervelde is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met luchtdichtheid. Ze zijn reeds tien jaar actief binnen deze markt en hebben al vele klanten geholpen. De luchtdichtheid meten ze door een ventilator in een deurgat te plaatsen. Vervolgens creëren ze een over- en onderdruk en zo meten zij het luchtverlies op. Wilt u een luchtdichtheidstest laten uitvoeren? Dit bedrijf vol opgeleide techniekers staat paraat voor particulieren maar ook bedrijven. Bovendien maakt het niet uit welk soort gebouw. Gaat het om een nieuwbouw, een bewoonde woning of zelfs een kantoorgebouw? Ze zijn in staat u te helpen in deze scenario’s en nog veel meer. Reken op de kwaliteit van hun luchtdichtheidstest. Ze komen graag bij u langs om de test op deskundige wijze uit te voeren.

Deze firma garandeert dat een meting van uw luchtdichtheid een investering is

Waarom is de luchtdichtheidstest een investering? Door hiervoor te kiezen komt Thermodetect erachter of er mogelijke luchtlekkages zijn. Indien dit voor uw bedrijf of woning het geval is, heeft u hoogstwaarschijnlijk verlies van warmte, koeling en zelfs energie. Vermijd extra kosten en laat uw luchtdichtheid meten door deze ervaren techniekers. Ze beschikken over professioneel materiaal om de luchtdichtheid te meten voor eender welke grootte van gebouw. Thermodetect pakt uitdagingen aan met zekerheid en kennis van zaken. Na hun test stellen zij op basis van de resultaten een rapportage op voor u met eventuele actie dat u kunt ondernemen om een zo goed mogelijke luchtdichtheid te creëren. Van A tot Z staan ze weliswaar klaar met hun kennis en delen zij deze graag met u.

Neem contact op met deze kenners

Bent u helemaal overtuigd en wilt u uw lichtdichtheid laten meten? Aarzel niet om hen te contacteren. Ook indien u niet helemaal zeker bent of nog bijkomende vragen heeft, kunt u ze e-mailen of bellen om deze te stellen. Maak vandaag nog uw afspraak voor een luchtdichtheidstest en vertrouw op Thermodetect en hun kennis van zaken. Zij voeren alles uit of professionele, doordachte wijze.