liebherr cbnp 4858 bij Koelen & Vriezen

13 jun 2017

We zijn erg trots op onze nieuwe aanwinst de Liebherr CBNP 4858 Premium koel/vriescombinatie die we aankochten via https://www.koelen-en-vriezen.net. Samen met een aantal goede vrienden ben ik in 2015 de vzw ‘Beity Beitek’ opgestart. Dit staat voor ‘mijn huis is jouw huis’. 

 

Het doel van onze VZW is om vluchtelingen een weg te bieden in het Belgische landschap van papierwerk en regelgeving. Maar ook om hen inzicht te geven in de Belgische gebruiken en eigenaardigheden. Daarnaast willen we ook een luisterend oor zijn voor vluchtelingen die moeilijkheden ervaren of met problemen zitten hier in België en niet direct een uitweg vinden. 

 

In 2014 hebben wij een advertentie geplaatst met de vraag voor een beschikbare, betaalbare locatie. Een lieve vrouw uit Hoboken heeft ons hierbij vooruit geholpen en heeft haar oude handelszaak ter beschikking gesteld. Deze kunnen we huren aan een ‘vriendenprijsje’. 

 

Ondertussen is onze locatie uitgegroeid tot een mooie plaats waar vrijwilligers en vluchtelingen samenkomen om te leren en te luisteren naar elkaar. Er wordt gezellig thee gedronken, gebabbeld, noem maar op. Omdat wij als vzw niet de intentie hebben om winst te maken, investeren wij alle inkomsten terug in de vzw. En zo is de aankoop van onze Liebherr CBNP 4858 Premium koel/vriescombinatie  er gekomen. We zijn er enorm blij met deze milieuvriendelijke en energiezuinige aanwinst. 

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/koel-vriescombinatie/liebherr-cbnp-4858-premium-detail