Liebherr SBSbs 7353 binnenkort leverbaar

24 mei 2017

Eindelijk heb ik mijn man kunnen overtuigen om de Liebherr SBSbs 7353 Premium side by side aan te kopen.

Ik heb dit mooie toestel ontdekt via de website https://www.koelen-en-vriezen.net.

Het heeft een hele tijd geduurd, maar nu heb ik hem zo ver gekregen. Als het gaat om geld uit geven of om veranderingen, heeft mijn man altijd wat tijd en overtuigingskracht nodig. Niet dat we geld te kort hebben, helemaal niet. We zijn alle twee op pensioen en hebben heel ons leven hard gewerkt om het nu goed te hebben. Maar mijn man heeft altijd wat tijd nodig om aan verranderingen te wennen. Door het voorzichtig aan te pakken, al de voordelen aan te halen van de Liebherr SBSbs 7353 Premium en hem ervan te overtuigen dat onze oude koelkast echt versleten is, heb ik hem dan toch zo ver gekregen. Ach, na jaren lang getrouwd te zijn, weet ik wel hoe ik mijn man moet aanpakken. Hij heeft zo zijn eigenaardigheden. Maar hij is goud en goed voor mij, altijd al geweest. Daarom ben ik ook met hem getrouwd. Als onze nieuwe koelkast er is, nodigen we onze kinderen en kleinkinderen nog eens uit om met z’n allen te komen eten. Dan kan ik mijn nieuwe aanwinst aan hen tonen. Gezellig als heel de familie samen is. 

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/side-by-side/liebherr-sbsbs-7353-premium-detail