Super-grandparents

Liebherr wkt 4551 is een prachtige wijnbewaarkast

15 mei 2017

Liebherr WKt 4551 mijn collega’s aanrader

In overleg met mijn collega heb ik dit weekend een nieuwe wijnbewaarkast aangekocht. Namelijk de Liebherr WKt 4551 GrandCru vrijstaande wijnbewaarkast. Samen met deze collega, mede-zaakvoeder en hartsvriendin, baat ik een groot wellnesscomplex uit, in het hartje van het Belgische waasland. 

Het complex ligt helemaal verborgen in de bossen, ver van de drukke hectische wereld. Wij bieden onze gasten een unieke wellnesservaring, met of zonder overnachting. Wij streven niet alleen naar kwaliteit in alles wat we doen. Maar bovenal ook naar een geïndividualiseerde aanpak. Hierbij proberen we aan zoveel mogelijk persoonlijke wensen van de klant te voldoen. De Liebherr WKt 4551 helpt ons hier een handje bij. Dankzij deze mooie bordeauxkleurige wijnbewaarkast, hebben wij altijd een gevarieerd aanbod aan wijn, cava en champagne bij de hand. Het enigste wat de klant nog moet doen is een keuze maken uit voorkeur en prijsklasse.Niet alleen ons uniek concept maar ook onze verfijnde keuken is erg in trek bij de bezoekers. wij bieden een topklasse aan gerechten in een stijlvolle en ontspannen sfeer. En of ze deze maaltijd geserveerd willen bij de open haard of buiten op het terras, de keuze ligt volledig bij de klant. Wat het menu betreft, richten wij ons voornamelijk op verse biologische en regiogebonden producten. Wij werken samen met de plaatselijke boeren en bioshops. Op deze manier kunnen we onze klanten steeds de beste kwaliteit bieden. Daarnaast beschikken we zelf ook over een grote kruidentuin, gelegen naast de keuken van ons complex. Nu beschikt onze kok, toch zeker in het voorjaar en tijdens de zomer, over de meest verse kruiden. Bijvoorbeeld ook onze verse Munt- en lavendelthee komt recht uit eigen tuin. 

Wij streven er naar om binnen het saunacomplex alles zo stressloos te laten verlopen. Daarvoor kunnen wij terugvallen op een heel sterk, complementair team. En om ook hen zo stressvrij te laten werken, krijgen zij allemaal gratis toegang tot al de faciliteiten, zowel de kok, de poetsvrouw als de masseuses. En ook daar komt de nieuwe Liebherr WKt 4551 goed van pas. Regelmatig wordt er na de uren nog een lekker flesje cava open getrokken. En sluiten wij met z’n allen de dag af in stijl. Wij vinden het belangrijk dat iedereen die deel uit maakt van het geheel tevreden is, van het begin tot het einde. En onze nieuwe wijnbewaarkast geeft de mogelijkheid om ons weer nét iets beter af te stemmen op eenieders behoefte. Daar toasten we graag op.  

 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/wijnbewaarkasten/liebherr-wkt-4551-pr