Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Met behulp van een productie een professionele video maken

Heeft uw bedrijf net een nieuw product op de markt gebracht en wilt u de buitenwereld ermee laten kennismaken? Dan is een professionele video die werd opgenomen door een productiehuis de ideale oplossing. Exstatic uit Gent is een jong, dynamisch videoproductiebedrijf dat zich specialiseert in de opname en montage van beeldmateriaal. Ondanks het feit dat ze nog niet lang actief zijn, mochten ze al voor allerlei grote klanten over heel Vlaanderen werk verrichten. Zo hebben ze al een succesvolle campagne bij Volvo Cars afgewerkt en werkten ze ook al samen met Deloitte, Testaankoop, Cambio en Allianz. Wordt uw bedrijf de volgende in het rijtje?

Verschillende soorten video’s

Indien u een professionele video wilt laten maken, is de kans groot dat dit productiehuis u kan helpen. Exstatic uit Gent kan namelijk allerlei soorten beeldmateriaal opnemen en monteren. Wilt u uw bedrijf profileren als een interessante werkplek voor potentiële werknemers? Zij helpen u graag met de branding van uw bedrijf. Wat dacht u van een videopodcast? Podcasts zijn tegenwoordig enorm populair en bieden daarom de mogelijkheid om een groot publiek te bereiken. Geluid en beeld zijn de perfecte combinatie om je publiek aandachtig te houden. Wilt u uw nieuwste product tonen aan de buitenwereld? Daar hoort natuurlijk een professionele video en een goed verhaal bij. Dit productiehuis zorgt voor een storyboard, zoekt mee naar dé perfecte locatie, kiest decoratie en huurt zelfs de nodige modellen in voor uw video. Is de video opgenomen? Dan zorgen zij voor de montage zodat uw beeldmateriaal helemaal klaar is om gedeeld te worden op sociale media of op televisie.

Contacteer hen voor een gesprek

Heeft u het gevoel dat dit productiehuis u van dienst kan zijn voor het maken van een video? Contacteer hen dan vandaag nog voor een gesprek. Tijdens dat gesprek kunt u al eens ideeën uitwisselen en ontdekken of deze specialist inderdaad de perfecte partner is voor uw video-opname.