Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Met een Eva Calor-pelletkachel kiest u voor design en kwaliteit

Heeft u interesse in een pelletkachel? Dan bent u misschien wel gekend met het Italiaanse merk Eva Calor? Een Eva Calor-pelletkachel staat voor design en topkwaliteit. Er worden voortdurend kwaliteitstests en -controles uitgevoerd en een gespecialiseerd team kijkt tijdens het fabrieksproces toe dat alles perfect verloopt. Heeft u interesse in dit Italiaanse pelletkachelmerk? Dan kunt u terecht bij Ecovlam uit Wortegem-Petegem. Ze hebben een toonzaal met tal van modellen van verschillende merken. Zo bieden ze naast een Eva Calor-pelletkachel ook kachels van Dielle, Phebo Stufe en Nordic Fire aan.

De voordelen van een pelletkachel van deze specialist

Een pelletkachel biedt heel wat voordelen, zeker wanneer u deze koopt bij een specialist als Ecovlam uit Wortegem-Petegem. Zo zijn pellets een goedkope en zuinige brandstof, vermindert u de afhankelijkheid van olielanden en heeft u minder onderhoud. Verder vermindert u met een Eva Calor-pelletkachel, of een ander merk van pelletkachels het broeikaseffect en zure regen. Een pelletkachel is dus niet alleen financieel, maar ook ecologisch gezien voordelig. Indien u beslist om uw pelletkachel te kopen bij Ecovlam geniet u van gratis levering over heel België en krijgt u bovendien een voorraad pellets mee. U kunt bovendien ook altijd op voorhand een vrijblijvende prijsofferte opvragen.

Bezoek de toonzaal

Als specialist in pelletkachels hebben ze een ruim assortiment aan pelletkachels, niet enkel van Eva Calor, maar ook van allerlei andere toonaangevende merken. Wilt u met uw eigen ogen zien wat deze kachels allemaal kunnen? Dan kunt u het best hun toonzaal in Wortegem-Petegem een bezoekje brengen. Hier kunt u bovendien altijd een van hun specialisten aanspreken voor advies op maat. Zij luisteren met plezier naar uw wensen en komen vervolgens met enkele modellen op de proppen die perfect bij u aansluiten. Uiteraard kunt u hen ook telefonisch of via e-mail bereiken indien u vragen heeft.

https://ecovlam.be/