Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Met een verhuislift kunt u goedkoop én snel verhuizen

Indien u binnenkort gaat verhuizen, bent u vast op zoek naar een manier om dat zo vlot en goedkoop mogelijk te doen. Het intrekken in een nieuwe woning is enorm leuk, maar de verhuis zelf brengt immers vaak heel wat stress met zich mee. Er moeten heel wat zaken over en weer worden gesleurd, van kleine voorwerpen tot zware meubels. Dat is niet alleen belastend voor uw benen, maar uw rug zal er nadien serieus onder lijden. Wilt u deze zaken vermijden? Dan is het een goed idee om een verhuislift te huren. Antwerp Lift Service biedt verschillende mogelijkheden aan om goedkoop te verhuizen in Groot-Antwerpen. Lees verder en kies de meest geschikte optie.

Een verhuislift met of zonder bediening?

Bij deze specialist kunt u kiezen tussen allerlei soorten liften. Moet u enorm veel spullen verhuizen en gaat u niet hoger dan de derde verdieping wonen? Dan is hun GEDA verhuislift hoogstwaarschijnlijk de beste optie voor u. Deze lift kan enorm gemakkelijk getransporteerd worden, waardoor u deze zelf kunt ophalen indien u wenst. Bovendien kunt u een GEDA lift ook zelf bedienen, waardoor u extra kosten kunt vermijden. Doordat deze lift minstens voor een hele lift gehuurd kan worden, is dit type lift voornamelijk geschikt indien u veel spullen moet verhuizen. Door de beperkte lengte kunt u wel maar tot de derde verdieping geraken. Gaat u hoger wonen, dan heeft Antwerp Lift Service ook nog twee andere soorten liften. De ladderlift op een bestelwagen heeft als voordeel dat ze geschikt is voor zwaardere objecten. Dat komt door de hydraulische steunpoten op de bestelwagen. Bij deze lift zit standaard een bediener inbegrepen. Wilt u toch liever zelf de lift bedienen maar woont u hoger dan het derde verdiep? Dan is de Losse Bocker uw lift. Deze lift staat gemonteerd op een aanhangwagen en kan door u of door een medewerker van dit bedrijf uit Merksem worden bediend. Ondanks het grote laadplatform is dit type lift geschikt voor een goedkope verhuis op minder evidente locaties.

Verhuis op een goedkope en vlotte manier

Wilt u een GEDA-lift huren of is de ladderlift op een bestelwagen de beste keuze om uw verhuis zo goedkoop en vlot mogelijk te laten verlopen? Contacteer dit bedrijf dan vandaag nog om uw lift vast te leggen. Bent u niet helemaal zeker welk type u nodig heeft? Ook dan kunt u hen contacteren voor advies op maat. Op basis van uw wensen zullen zij zelf met een geschikt voorstel komen, zodat u zo goedkoop mogelijk kunt verhuizen.

https://www.antwerpliftservice.be/