Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Modern businesscenter met veel faciliteiten in Turnhout

Voor een goed bedrijf is het belangrijk om voldoende ruimte te hebben om al hun werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Helaas is het niet altijd zo gemakkelijk om een geschikte ruimte te vinden voor uw bedrijf. Of wat doet u als u reeds een eigen kantoor of bedrijfsruimte heeft, maar u zou nog een extra ruimte nodig hebben die in uw gebouw niet aanwezig is? Het goede nieuws is dat er hier een gemakkelijke oplossing voor is. BIZZ 22 in Turnhout is een multifunctioneel businesscenter dat verschillende ruimtes aanbiedt die bedrijven kunnen inhuren. Van kantoren tot magazijnen, ze hebben precies wat u nodig heeft.

Oneindig veel comfort en faciliteiten

Voor uw bedrijf wilt u natuurlijk alleen het beste van het beste. Daarom heeft dit businesscenter in Turnhout alle voorzienigheden die u nodig heeft. Zo hebben ze moderne kantoren van 72m² tot maar liefst 850 m². Indien gewenst kunt u deze combineren met een productieruimte of een magazijnruimte. Er is ook een ruime inkomhal die kan dienen als ruimte voor een receptie of een expositie. Er is een fitness aanwezig op de site, zodat u en uw werknemers tussendoor kunnen sporten. Dit verhoogt immers de concentratie. Daarnaast is er ook een catering op de site met heerlijk dagvers eten. Het businesscenter in Turnhout heeft een ruime parkeerplaats én een ruime fietsenstalling. Ten slotte is het bedrijvencentrum gelegen aan de ring van Turnhout, op wandelafstand van het stadscentrum. Handiger kan niet!

Geef uw bedrijf de ruimte om te groeien

Zoekt u nog een (extra) ruimte voor uw bedrijf en wilt u zien of dit bedrijf een geschikte ruimte voor u heeft? Ga dan snel naar hun website en ontdek alle mogelijkheden. De kans is groot dat er een ruimte bij is die aan uw eisen voldoet. U kunt hen vervolgens contacteren met de contactinformatie die vermeld staat op de website.