Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Online ondernemersplatform van boekhoudkantoor Antwerpen

Wanneer u de hulp van een boekhouder inschakelt, kan het vervelend zijn dat u niet al uw gegevens direct kunt inzien. Gelukkig bestaat hier een ideale oplossing voor: een online boekhoudplatform. Vandelanotte is een boekhoudkantoor in omgeving Antwerpen, Gent en Brussel met een online systeem voor boekhouden. Het familiebedrijf uit Kortrijk heeft ruim zeventig jaar ervaring met boekhouden en andere fiscale en juridische dienstverlening.

Hoe werkt het?

Met een gebruikersnaam en wachtwoord heeft u toegang tot het digitale boekhoudplatform. Dit kunt u vergelijken met inloggen in uw e-mailbox, maar dan voor de boekhouding. Het platform is goed beveiligd en u ziet er altijd de actuele stand van uw administratie. Met een digitale boekhouding kunt u eenvoudig facturen vanuit de mail overzetten naar het platform of naar uw boekhouder sturen per e-mail. U hoeft de facturen niet langer te printen of op papier te ontvangen.

Voordelen online boekhouding

Een online boekhouding kent vele voordelen. Het eerste voordeel is dat u een hoop papier bespaart. U hoeft geen facturen te printen of per post te ontvangen en u hoeft ze dus ook niet steeds naar uw boekhouder te brengen. Daarnaast zijn digitale facturen goedkoper en sneller, waar u ook van profiteert. U kunt uw digitale boekhouding op ieder gewenst moment en vanaf iedere gewenste locatie inzien. Ook op zakenreis kunt u snel iets controleren in uw administratie.

Gebruik maken van online boekhoudplatform

U kunt bij Vandelanotte, een boekhoudkantoor in Antwerpen en omstreken, terecht voor het online boekhoudplatform. Uw belastingadviseur verzorgt al uw administratieve zaken en zorgt ervoor dat alles op orde is. Ook neemt het boekhoudkantoor in de omgeving van Antwerpen de belastingaangifte van u over. Al uw vragen worden er beantwoord door ervaren experts. Door uw boekhouding uit handen te geven door dit bedrijf origineel uit Kortrijk, houdt u een hoop tijd over die u in de groei van uw bedrijf kunt stoppen.

https://www.vandelanotte.be/nl