Super grandparents
Image default
Particuliere dienstverlening

Ontdek de kledingwinkel voor vrouwen nabij Waasmunster

Ga je een dagje shoppen in Oost-Vlaanderen? Dan moet je zeker eens binnenstappen bij Authentics in Hamme. Deze kledingwinkel nabij Waasmunster heeft een uitgebreid assortiment aan seizoenskleding, schoenen en accessoires.  Ze verkopen zowat alle mogelijke vrouwenkledij zoals gilets, blazers, mantels en broeken, maar ook accessoires zoals juwelen, sjaals, hoeden en handtassen. In hun winkel kan je dus makkelijk je herfstlook compleet maken. Wat ook enorm leuk is aan deze winkel is dat je ook op afspraak kan langskomen. Zo kan je dus de drukte vermijden en in alle rust genieten van jouw shopervaring. Hoewel ze eigenlijk enkel op maandag aan afspraken doen, kan je altijd een mailtje sturen. Ze passen met plezier hun planning aan.

Blijf je liever thuis? Shop dan online

Woon je niet in Oost-Vlaanderen en vind je een kledingwinkel nabij Waasmunster net iets te ver? Via hun webshop kan je hun producten ook gewoon makkelijk online bestellen. Vind je bijvoorbeeld het kleedje van Les Bo-hemiennes heel mooi maar is Hamme niet bij de deur? Bestel het kleedje in jouw maat gewoon online en het wordt de dag nadien al opgestuurd.

Kledingadvies op maat

Indien je op afspraak komt in deze kledingwinkel in Hamme, nabij Waasmunster, kan je uitgebreid advies vragen over wat het best bij jou én bij het seizoen past. Hun medewerkers zijn altijd bereid om te helpen en zullen hun eerlijke mening geven. Mocht Oost-Vlaanderen wat te ver zijn, kan je ook altijd online kijken wat de huidige trends zijn. Zo zijn op dit moment ruiten blijkbaar helemaal in!

Laat anderen meegenieten

Ben je zelf al bekend met hun winkel en wil je je vriendinnen kennis laten maken met Authentics? Naast dat je jouw vriendin natuurlijk eens kan meenemen voor een dagje shoppen, is er ook de mogelijkheid om een cadeaubon te kopen. Je kan bovendien helemaal zelf kiezen welke waarde je op de bon laat zetten.