Super grandparents
Image default
Industrie

Ontdek de veelzijdigheid van dit metaalbewerkingsbedrijf in Brugge

Metaalbewerkingsbedrijf Vanhaecke Constructie uit Brugge is specialist in allerhande metaalwerken. Alle werkzaamheden gebeuren in eigen atelier, wat hen steeds volledige controle en overzicht biedt. Ze staan bekend om hun superieure metalen constructies die een ware streling voor het oog vormen. Ze werken uitsluitend op maat, aangezien elk project uniek is en over andere afmetingen beschikt. Kwalitatief maatwerk is waar ze goed in zijn, ontdek het zelf!

Geniet van een buitengewone service met bijhorende topkwaliteit

Elke opdracht wordt uitgevoerd in hun atelier in industriepark De Blauwe Toren in Sint-Pieters. Dit maakt het metaalbewerkingsbedrijf vlot toegankelijk voor inwoners van Brugge. Maar hun werk begrenst zich niet tot de provincie West-Vlaanderen. Ze mochten al projecten over heel Vlaanderen tot een goed einde brengen, wat veel zegt over de kwaliteit die ze afleveren. Schakel hen in voor de realisatie van een metalen toegangspoort en een bijpassend hek, of kies voor de populaire stalen binnendeuren, die elk interieur naar een hoger niveau tillen. De constructies worden op maat gemaakt zodat het volledige oppervlak optimaal wordt benut. Breng gerust zelf een voorstel aan. De mensen van Vanhaecke Constructie luisteren graag naar uw ideeën en helpen u bij de realisatie ervan.

Ontdek wat ze voor u kunnen betekenen

Naast metaalwerken biedt dit ervaren bedrijf nog heel wat andere diensten aan. Zo kunt u ze inschakelen voor allerhande laswerken. Deze kunnen in eigen atelier gebeuren, maar ook op verplaatsing. Met het lassen herstellen ze metalen voorwerpen die gescheurd of gebroken zijn, repareren ze graafmachines en hechten ze materialen aan elkaar. Dankzij hun transportdienst kunnen ze indien gewenst ook instaan voor het vervoer van zware realisaties. Ze zorgen ervoor dat het product veilig zijn eindbestemming bereikt. Van daaruit kunt u er voor kiezen om het object zelf op zijn plaats te zetten, of om een beroep te doen op de diensten van metaalbewerkingsbedrijf Vanhaecke Constructie uit Brugge. Zij hebben alles in huis om de plaatsing tot een goed einde te brengen.

https://vanhaecke-constructie.be/