Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht bij een gerechtelijke reorganisatie?

Wanneer uw bedrijf in financiële problemen komt wilt u natuurlijk er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw bedrijf kunt redden. Een van de mogelijkheden die u heeft is het aanvragen van een gerechtelijke reorganisatie bij de rechter. Aangezien dit een juridisch traject betreft, is het verstandig om hiervoor de hulp in te roepen van een advocaat ondernemingsrecht. Deze advocaat is gespecialiseerd in alles wat met de juridische kant van uw onderneming te maken heeft. U kunt voor juridische bijstand in ondernemingsrecht contact opnemen met advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven. 

Advies en ondersteuning bij een gerechtelijke reorganisatie

Een gerechtelijke reorganisatie geeft uw bedrijf tijdelijke ademruimte die u kunt gebruiken om orde op zaken te stellen. Denk hierbij aan een herstructurering van uw bedrijf, het innen van tegoeden, aanpassingen doorvoeren of van koers te veranderen. U vraagt een gerechtelijke reorganisatie aan door middel van een verzoekschrift dat u indient bij de rechter. Een advocaat ondernemingsrecht kan dit verzoekschrift voor u opstellen en u daarnaast helpen om de andere benodigde stukken voor de reorganisatie op te stellen. Als de rechter uw verzoekschrift goedkeurt kunt u drie tot 6 maanden uitstel krijgen om betalingen aan uw schuldeisers te voldoen. U hoeft zich dan even niet druk te maken over schuldeisers waardoor hopelijk een succesvolle doorstart kunt maken.  

Advocaat ondernemingsrecht voor al uw juridische kwesties

Een advocaat ondernemingsrecht is niet alleen gespecialiseerd in het aanvragen van een gerechtelijke reorganisatie. Ook wanneer u een nieuw vennootschap wilt starten of juist wilt opheffen kunt u de hulp gebruiken van een dergelijke jurist. Maar ook wanneer u een handelsgeschil heeft of een handelscontract wil laten optellen kunt u dit overlaten aan een advocaat ondernemingsrecht. Advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven heeft meer dan 30 professionele juristen in dienst, waaronder een aantal gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht. Neem dus vrijblijvend contact op met dit advocatenkantoor als u een ondernemingsrechtelijk probleem heeft.