Super grandparents
Image default
Zakelijke dienstverlening

Professionele ongediertebestrijding en andere diensten voor Belgische bedrijven

Ben je voor je onderneming nog op zoek naar een betrouwbare partner in facilitaire dienstverlening? Bijvoorbeeld voor ongediertebestrijding, luchtkanaalreiniging of voor het reinigen van de dampkappen in je grootkeuken? Dan staat Valor Services Group voor je klaar! Dit bedrijf biedt een ruime diensteverlening aan voor ondernemingen in heel België. De vakkundige Valoristen staan in voor een professionele reiniging en ongediertebestrijding met oog voor detail. Benieuwd naar wat het bedrijf voor jou kan betekenen? Lees dan zeker verder!

Totaalpakket aan services voor bedrijven in heel België

Valor Services Group is een echte one-stop shop voor bedrijven die op zoek zijn naar professionele reiniging of ongediertebestrijding. Van het reinigen van dampkappen in de horeca tot droogijsstralen en van luchtkanaalreiniging tot professionele desinfectie, Valor Services Group biedt steeds een gepaste oplossing aan. Het bedrijf bundelt zijn services in 6 totaalpakketten:

  • Air Kare: Reiniging en onderhoud van professionele luchtzuiveringsinstallaties
  • Food Kare: Dieptereiniging in productie- en voedingsbedrijven en installatie van vetafscheiders
  • Kitchen Kare: Onderhoud voor professionele grootkeukens, inclusief het reinigen van dampkappen
  • Sani Kare: Reiniging en onderhoud van sanitaire ruimtes
  • Pest Kare: Ongediertebestrijding en -preventie
  • Special Kare: Droogijsstralen en speciale reinigingswerken

Wat voor dienst je dus nood aan hebt, Valor Services staat klaar om je te helpen met een gepaste oplossing.

Ontdek alles over de dienstverlening van het bedrijf op de website

Wens je Valor Services Group in te schakelen voor het reinigen van de dampkappen in je grootkeuken, verplicht volgens je brandverzekering? Of wil je een luchtkanaalreiniging laten uitvoeren om de luchtkwaliteit op kantoor te garanderen? Het kan allemaal! Bezoek snel de website van het bedrijf en ontdek er meer over de dienstverlening en werkwijze van de Valoristen. Wil je meteen een offerte aanvragen voor de uit te voeren werkzaamheden? Ook dan kan je op de website van het bedrijf terecht.