Super grandparents
Image default
Cadeau

Smart Rubik’s Cube door J.ZAO. Of hoe je in korte tijd een Rubiks kubus oplost.

Hallo! Ik hoef niemand te vertellen wat een Rubiks kubus is. Ik moet bekennen dat ik de “Rubiks kubus” nooit zelf heb kunnen oplossen, zeker niet in korte tijd. En met respect keek hij naar de mensen die het kunnen verzamelen, nadat hij een paar formules uit zijn hoofd had geleerd. Ik heb nooit genoeg doorzettingsvermogen gehad om dit te leren. En toen ik werd gevraagd om een ​​kopie van de xiaomish supercube van J.ZAO te beoordelen, stemde ik ermee in. Ik weet niet zeker of deze recensie zal worden gevolgd door een reeks identieke recensies, maar het zou me niet verbazen. Hoewel het misschien een apart pakket was? Ik ben de enige die zoveel geluk heeft))) nou, het maakt niet uit, laten we onder de kat gaan, leren de Rubiks kubus te verzamelen.

speed cube kopen

 

https://breinbrekers.be/