Super grandparents
Image default
Onderwijs

Uitdagend onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs

Educatieve Uitgeverij Kinheim heeft als doel om kinderen zoveel mogelijk te helpen bij het leren. Ze bieden uitdagend én leuk onderwijsmateriaal aan voor het basisonderwijs waarmee kinderen op speelse wijze worden uitgedaagd om elke dag te leren. Hebben de kinderen uit je klas moeite met leren en zou je graag wat extra ondersteuning willen? Bestel dan lesmateriaal om bijvoorbeeld rekenen of lezen te oefenen met de kinderen in je klas!

Handige proefpakketten om het lesmateriaal uit te proberen

Kinderen leren de hele dag door en zij kunnen veel zelfstandig. Om goed te kunnen leren, hebben zij wel goed lesmateriaal nodig. Hebben de kinderen uit je klas moeite met rekenen of juist met taal? Dan biedt Educatieve Uitgeverij Kinheim uitkomst met handig onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs. Ze bieden handige proefpakketten aan, waarmee je in één keer alles besteld over een bepaald onderwerp. Kies voor een complete serie van een bepaalde titel of stel zelf je proefpakket samen, zodat je de losse exemplaren kunt bestellen die jouw voorkeur hebben. Met de handige pakketten van deze uitgeverij uit Nieuwendijk help je kinderen met leren. De kinderen kunnen zelf aan de slag met het materiaal. Filter eenvoudig op het onderwerp waar de kinderen moeite mee hebben en de klas waar ze in zitten en ontdek het brede aanbod aan lesmateriaal van hoge kwaliteit.

Bestel geschikt lesmateriaal eenvoudig online

Wil je de kinderen uit je klas graag helpen met leren? Ontdek dan het brede aanbod aan onderwijsmateriaal voor het basisonderwijs bij Educatieve Uitgeverij Kinheim uit Nieuwendijk. Je bestelt alles wat je nodig hebt eenvoudig online. Reken af met IDeal of kies voor een factuur. Scholen, bedrijven en organisaties kunnen geschikt lesmateriaal bestellen bij deze uitgeverij. Dankzij de snelle levertijd heb je de materialen snel binnen, zodat je kunt beginnen om de kinderen te helpen met leren!

https://www.kinheim.be/