Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Uw appartement laten leegruimen door een professionele firma

Wilt u uw appartement opnieuw verhuren of verkopen, maar is uw vastgoed momenteel niet in orde om op de verhuur- of verkoopmarkt te komen? Dat kan bijvoorbeeld omdat een vorige huurder het appartement niet proper heeft achtergelaten of gewoonweg na een overlijden van een persoon. In zulke gevallen kunt u een beroep doen op een professionele ontruim- en opruimfirma. In de buurt van Gent kunt u bijvoorbeeld terecht bij Wegisweg. Dat bedrijf biedt zijn diensten aan voor zowel particulieren als professionals. Opgelet de diensten van een bedrijf als Wegisweg draaien rond het opruimen of leegruimen van een appartement of huis. Het zijn met andere woorden geen kringloopwinkels.

De diensten voor particulieren op een rijtje

Als u een particulier bent, heeft u bij Wegisweg uit Gent drie opties: u kunt er voor kiezen om uw appartement of huis te laten leegruimen, u kunt ook gebruikmaken van de inboedelservice en de firma komt langs als u een woning wilt leegmaken na een overlijden. Bij het leegruimen van een appartement of huis wordt de woning grondig gepoetst en ontsmet. De inboedelservice is dan weer geschikt voor mensen die iets definitief willen laten weghalen. Een woning leegmaken na een overlijden houdt in dat Wegisweg u wilt ontzorgen, zodat u uw verdriet rustig kan verwerken. 

Contacteer het bedrijf voor meer informatie

Heeft u interesse om uw appartement te laten leegruimen door Wegisweg? Surf dan zeker eens naar de website van het bedrijf voor meer informatie omtrent de diensten. Op de website leest u bovendien meer over de werkwijze als u een samenwerking zou aangaan met hen. Als u vragen heeft, kunt u de medewerkers ook altijd contacteren. Ze helpen u met veel plezier verder en nemen graag de tijd om uw vragen uitgebreid te beantwoorden. U komt gegarandeerd in goede handen terecht.