Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Uw industrieel schoonmaakbedrijf in Oost-Vlaanderen

Zit u in de staal, chemie, petrochemie, mechanica of elektriciteitsindustrie? Dan heeft u wel enkele installaties die u af en toe dient schoon te maken en te onderhouden. U kunt dit natuurlijk zelf doen, maar dat is niet altijd even makkelijk. Daarom is het een slim idee om deze klus uit te besteden aan een extern bedrijf. In de buurt van Oost-Vlaanderen kunt u terecht bij het industrieel schoonmaakbedrijf Gia Cataro.

Welke diensten bieden ze?

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft dit bedrijf verschillende bedrijven geholpen.  Dit industrieel schoonmaakbedrijf uit Gent in Oost-Vlaanderen is heel veelzijdig en biedt dan ook verschillende diensten. Zo kunt u bij hen terecht voor industriële gevelreiniging, maar ook voor het ontvetten van installaties of het uitbesteden van uw afvalverwerking. Deze firma luistert altijd naar uw specifieke wensen en gaat daarmee aan de slag. Door hun ervaring in verschillende branches, weten ze precies waarop ze moeten letten bij het reinigen van installaties. Zo weet dit bedrijf wat de verschillen zijn per installatie en passen daar een andere aanpak op toe. Ze stellen de veiligheid van de betrokken mensen en goederen altijd voorop. Verder kan dit bedrijf u ook nog voorzien van onderhoud. Zoals het smeren van installaties en de studie van centrale smeringssystemen. Maar ze hebben ook nog enkele specifieke technieken waarop u zich kunt beroepen. Denk hierbij aan zandstralen en luchtgommen of het schilderen van industriële installaties

Neem contact op met deze firma

Wil u graag beroep doen op dit gerenommeerd industrieel schoonmaakbedrijf uit Gent, in Oost-Vlaanderen. Neem dan contact met ze op via hun contactpagina of door te e-mailen en bellen. Zij bespreken met u verder wat ze voor u kunnen betekenen en welke andere diensten ze mogelijks nog kunnen verlenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontvetten van industriële installaties of een ovenreiniging.