Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Uw nieuwe vloer verdient fraaie eiken fineer plinten

Als u een make-over van uw woonkamer of een andere ruimte in huis overweegt dan mag een nieuwe vloer natuurlijk niet ontbreken. Bij een mooie eiken vloer kiest u bijpassende eiken fineer plinten voor de perfecte afwerking. Zowel de vloer als de plinten kunnen worden bewerkt met lak of olie. Daarmee kunt u de kleur en uitstraling van de vloer beïnvloeden. Maar als u van basic houdt dan kunt u natuurlijk ook voor blanke lak kiezen. Daarmee blijft de originele kleur van het hout bewaard. Een eiken vloer gaat met goed onderhoud tientallen jaren mee.

Combineren met vloerverwarming

Als de woonkamer of de werkkamer dan toch op de schop gaat, dan is dat een ideaal moment om te investeren in vloerverwarming. Die kunt u prima combineren met een eiken vloer van Q-Floor in Roselaar. Het hout geleidt de warmte perfect. U heeft nooit meer koude voeten en de ruimte wordt aangenaam verwarmd. Ook als uw woning is aangesloten op een warmtenet kan dit prima met vloerverwarming worden gecombineerd. Als u de vloer afwerkt met fraaie eiken fineer plinten is de ruimte helemaal af en klaar om te worden ingericht. Het onderhoud kan beperkt blijven tot eens in de paar jaar een grondige reiniging en eventueel het opnieuw aanbrengen van lak of olie.

Een kostenopgave aanvragen voor uw nieuwe vloer

Bent u op zoek naar een mooie eiken vloer en de beste eiken fineer plinten? Vraag dan nu meteen een prijsopgave aan. Geef aan hoeveel vierkante meter u nodig heeft en houd daarbij rekening met verzagen van planken. Bestel dus altijd enkele meters extra. Zo voorkomt u dat u tijdens het leggen van de vloer materiaal tekort komt. Nabestellen kan natuurlijk, maar u loopt dan het risico op kleurverschil. Voor advies over het leggen van de vloer kunt u informatie vinden op de website.