Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Uw partner in licht en geluid

Heeft u specifiek licht of geluid nodig voor uw bedrijfsevenement? Schakel dan de hulp in van een expert van geluidsverhuur Pro Industries in Turnhout. Zij helpen u bij de lancering van een nieuw product, een nieuwe technologie of bij de promotie van een merknaam. Een licht- of geluidsexpert kan u begeleiden en sterke ideeën aanbrengen om uw feest of event onvergetelijk te maken. Vaak zit het succes van zo’n evenement in de kleine details waar u zelf niet aan zou gedacht hebben. Laat u daarom bij de organisatie en creëer de gepaste sfeer en ambiance.

Schakel onze hulp in voor uw event

Weet u niet goed welke effecten of installatie u het beste kunt gebruiken voor uw event? Vraag dan raad bij Pro Industries en huur het juiste materiaal in onze winkel. Zij voorzien ideeën voor de meest uiteenlopende evenementen. Van een groot concert tot een barbecue met vrienden, de licht- en geluidsexperten doen het allemaal! Zelfs op bedrijfsevenementen kunt u op hun geluidsverhuur rekenen. Zij helpen u de juiste muziek op het juiste volume te draaien en de sfeerverlichting te creëren die u voor ogen had. Een paar kleine lampjes in een sfeervolle kleur kunnen al wonderen doen. Laat de juiste indruk achter bij uw gasten en geef uw bedrijf de kans om een product of vernieuwing op een memorabele manier voor te stellen.

Huur of koop het materiaal dat u nodig heeft

Geef een professionele indruk op uw bedrijfsevenement en maak gebruik van het licht- en geluidsverhuur van Pro Industries. Samen met u ontdekken ze wat een expert kan betekenen voor uw project. Een persoonlijke aanpak en een uniek resultaat staan daarbij steeds centraal in de service. Heeft u wel al verstand van geluid of licht, maar bent u nog op zoek naar het juiste materiaal? In de winkel in Turnhout kunt u ook veel materiaal aankopen. Ontdek het ruime dienstenaanbod op de website.

https://www.proindustries.be/