Super grandparents
Image default
Gezondheid

Uw spierpijn laten verdwijnen door deze kinesist uit Wetteren

Zit u al even met helse spier- of gewrichtspijnen? Dan is deze kinesist uit Wetteren de perfecte partij voor u. Bij Kinesiau uit Massemen kunt u terecht voor verschillende behandeling die u helpen bij het verhelpen van pijn in de spieren of gewrichten of tijdens uw revalidatie na een operatie of een ongeval. Lees hieronder meer over de diensten die deze kinesist uit Wetteren aanbiedt.

Wat u kunt verwachten bij deze kinesist uit regio Wetteren

U kunt voor tal van behandelingen terecht bij deze kinesist uit regio Wetteren. De kinesist is niet alleen afgestudeerd als master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen met specialisatie Revalidatie, maar vervolledigde nog een extra specialisatie van Manuele Therapie bij de Vlaamse Werkgroep Manuale Therapie. Daarnaast wilt deze expert steeds up-to-date blijven met de laatste inzichten en technieken. Onderstaande therapieën maken hier deel van uit:

–          Algemene kinesitherapie

–          Manuele therapie

–          Neurologische revalidatie

–          Andullatietherapie

–          Kinesiotape

–          B-E-St

 

Met welk probleem u ook zit, deze kinesist uit regio Wetteren heeft gegarandeerd de juiste oplossing voor u. Bovendien biedt hij ook de mogelijkheid aan om sessies bij u thuis uit te voeren. Dat brengt iets minder uitgebreide en ergonomische behandelmogelijkheden met zich mee, maar het is zeker een mogelijkheid. Een consultatie zelf duurt iets van een 30 tot 45 minuten, al neemt een intakesessie wel een uurtje in beslag.

Neem contact op met deze expert

Wilt u graag een afspraak maken met deze kinesist uit Massemen, in regio Wetteren of heeft u nog vragen die u niet kunt terugvinden in de veelgestelde vragen? Neem dan gerust contact op met deze professionele kinesist uit Wetteren, hij staat met plezier u te woord. U kunt hem contacteren door middel van de contactgegevens die u terugvindt op de toegankelijke en handige website van deze ervaren en professionele expert in kinesitherapie.