Super grandparents
Image default
Aanbiedingen

Uw zwembad verwarmen met de zon voor tien procent van uw huidige energiekosten

Als u besluit om uw zwembad te verwarmen met de zon en de zonnecollectoren van Blozoen uit Wevelgem aan te schaffen, dan gaat uw energierekening aanzienlijk naar beneden. U betaalt slechts tien procent van de energie die u nu betaalt en gebruikt een betrouwbare, natuurlijke energiebron voor het verwarmen van het water. Dat betekent dat u niet alleen geld bespaart, maar dat u daarmee ook duurzamer en milieuvriendelijker wordt. Met de besparingen heeft u uw investering snel terugverdiend en verwarmt u uw zwembad nagenoeg gratis. Deze Belgische specialist met 30 jaar ervaring heeft klanten in heel Europa geholpen hun zwemvijver of zwembad te verwarmen met de zon. Dit zijn zowel klanten met particuliere als openbare zwembaden.

De energie van de zon

De zonnecollectoren die deze specialist uit Wevelgem produceert zijn duidelijk herkenbaar aan hun ronde en bolle vorm. Ze gebruiken de energie van de zon en bestaan uit verwarmingsbuizen die de warmte overzetten op het water. Dat water wordt via een temperatuurregelaar aan uw zwembad- of zwemvijver toegevoegd indien nodig en houdt zo de temperatuur constant. U bepaalt zelf wat deze temperatuur moet zijn. Met dit systeem kunt u uw zwembad verwarmen met de zon, zelfs als het bewolkt is. De vorm van de collectoren zorgt ervoor dat ze altijd energie vangen, waar de zon ook staat op dat moment. Ze worden op een plat dak of in een veld geplaatst.

Snelle terugverdientijd

Omdat uw energierekening vanaf het moment dat u uw zwembad gaat verwarmen met de zon aanzienlijk daalt, betaalt u uw investering met uw besparingen terug. De terugverdientijd is kort en de zonnecollectoren zijn onderhoudsarm en gaan lang mee. Na de plaatsing kunt u dus uiteindelijk uw zwembad bijna gratis verwarmen met de zon en uw zwemseizoen ook aanzienlijk verlengen. Neem daarom contact op met Blozoen, bespreek uw situatie en zij kunnen u exact vertellen wat de mogelijkheden zijn.