Super-grandparents

Veilig vervoer van kostbare apparatuur met een flightcase op maat

13 nov 2018

Een flightcase op maat biedt veiligheid aan uw apparatuur tijdens het vervoer ervan. Bent u bijvoorbeeld fotograaf of maakt u gebruik van fragiele apparatuur voor uw werk of zelfs hobby? Dan is een flightcase op maat een goede oplossing. De buitenkant wordt altijd zeer stevig gemaakt en u kunt de binnenkant laten uitvoeren in EPP, aluminium, schuim of kunststof. Welk materiaal u kiest is natuurlijk afhankelijk van de apparatuur dat u vervoert. Bij Kofferfabriek Gefken is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van ander materiaal. Zij bieden namelijk een op maat gemaakte flightcase. Gebruikt u uw apparatuur op of dichtbij het water of wordt het via het water vervoerd? Dan kunt u ook kiezen voor een waterdichte koffer.

Een waterdichte koffer voor professionals

Werkt u in een maritieme, off shore of industriële omgeving? Dan is een koffer van waterdicht materiaal een oplossing voor u. Ook voor fotografen, zeker natuurfotografen, en andere professionals die werken aan of op het water is de koffer geschikt. De koffer is van kunststof en is IP67 water- en stofdicht. Bij Kofferfabriek Gefken voldoet het aan alle standaarden. Ook voor deze koffers biedt het bedrijf maatwerk. Het maakt dus niet echt uit wat uw specificaties zijn. U kunt Kofferfabriek Gefken het gewoon laten maken.

Een enkele koffer of meteen een hele batch?

Zoekt u een koffer voor eigen gebruik of wilt u meteen een batch bestellen voor uw bedrijf bijvoorbeeld? Bij dit bedrijf kan het beide. Welk type koffer voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de industrie waarin u werkt. U kunt gewoon in overleg treden met Kofferfabriek Gefken. Zij adviseren u namelijk over een oplossing, of dat nu een flightcase op maat is of een waterdichte koffer. U kunt de koffers ook meteen bedrukken om het persoonlijk te maken of te laten zien dat het onderdeel is van uw bedrijf.