Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Vochtbestrijding door een specialist uit Oost-Vlaanderen

Vochtproblemen zijn vaak erg lastig. Het zorgt namelijk erg snel voor vieze plekken op uw behang of muur. Het kan echter verder gaan dat. Zo kunnen vochtproblemen ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Deze problemen komen vaak voor bij woningen die slecht zijn geïsoleerd of bij beschadiging aan de gevel. Heeft u last van vochtproblemen? Dan kunt u terecht bij Vochtfixers voor vochtbestrijding in Oost-Vlaanderen. Ontdek hoe dit bedrijf uit Wetteren te werk gaat.

Dé oplossing voor uw problemen

Bij vochtfixers kunt u altijd rekenen op topservice. Heeft u hen gecontacteerd? Dan komen zij zo snel mogelijk ter plaatse om de situatie te analyseren. Op deze manier bent u zeker dat hun oplossing perfect aansluit bij uw probleem. Heeft u bijvoorbeeld last van doorslaand vocht? Dan verwijderen zij allereerst al het vuil en voegen ze slechte stukken opnieuw. Nadien impregneren ze de muur met vochtbestrijdende producten van het topmerk Reynchemie nv. Op deze manier blijft uw muur wel tien jaar vochtvrij en kunt u uw stookkosten zelfs tot 20 procent verlagen. Ook bij opstijgend vocht komen zij oplossingen op maat op de proppen. Indien de waterkering stuk is, zorgen ze voor een vervanging of kappen ze uw pleisterwerk af tot net boven de waterkering. Indien er geen waterkering is, injecteren we uw muren. Kortom, indien u de vochtbestrijding overlaat aan dit bedrijf uit Wetteren, nabij Oost-Vlaanderen, krijgt u service op maat.

Bekijk hun andere diensten

Naast vochtbestrijding kunt u dit bedrijf uit Oost-Vlaanderen ook voor allerlei andere zaken inschakelen. Moet uw kelder gedicht worden? Zij zorgen voor een duurzame oplossing op maat! Verder voeren ze ook betonherstellingen, gevelreinigingen en renovaties van platte daken uit en dichten ze liftputten en wachtbuizen. Wilt u hen inschakelen voor een van deze diensten? Contacteer hen dan vandaag nog. Ze komen zo snel mogelijk bij u langs voor een nauwkeurige analyse van de situatie.