Super grandparents
Image default
Auto's en Motoren

Voor onderhoud of reparatie zit u goed bij deze garage nabij Balen

Is uw auto stuk en zoekt u een goede garage in de buurt van Balen? Ga bij Autocenter Meeus in Mol langs. Dit familiebedrijf met garage in regio Balen is de beste in zijn soort. U kunt uw auto er met een gerust hart achterlaten. Het bedrijf zorgt ervoor dat uw auto zo snel mogelijk wordt gerepareerd.

Uitstekende service

Dit vakkundig bedrijf werkt met de beste monteurs en autospecialisten. Service en kwaliteit zijn erg belangrijk. De medewerkers gebruiken de nieuwste technieken en zijn steeds bezig met zich verder te ontwikkelen. Het personeel wordt ook regelmatig bijgeschoold. U kunt altijd langskomen als u uw auto wilt laten repareren of laten nakijken. Het bedrijf zal u altijd zo goed mogelijk adviseren. Met vragen kunt u altijd terecht bij de klantenservice.

Ontdek hun diensten

Zoals eerder genoemd kunt u bij deze garage nabij Balen terecht voor onderhoud en reparatie. Hoewel het bedrijf een officiële Hyundai-dealer is, kunt u er met elk automerk terecht. Ook levert deze specialist onderhoud voor de airco en bieden ze een bandenservice aan, waarbij de bandenspanning wordt gemeten en u wordt geadviseerd over de beste banden voor uw auto. Daarnaast verkoopt Autocenter Meeus nieuwe en tweedehandsauto’s van het merk Hyundai.

Maak een afspraak voor een groot of klein onderhoud

Bij het onderhoud is er een verschil tussen groot of klein onderhoud. Groot onderhoud wordt elke twee jaar gedaan, of nadat u een afstand van 30.000 kilometer heeft afgelegd. Klein onderhoud gebeurt jaarlijks, of na het afleggen van 15.000 kilometer. Bij klein onderhoud wordt de olie gecontroleerd of ververst, worden de remmen, de accu en de koelvloeistof gecontroleerd, wordt de oliefilter vervangen en wordt er een checklist nagelopen. Bij groot onderhoud worden deze stappen herhaald en worden de luchtfilter, pollenfilter en brandstoffilter vervangen. Ook worden de uitlaat, schokdempers en banden gecontroleerd en de bougies vervangen. Wilt u veilig de weg op? Maak dan snel een afspraak voor onderhoud bij deze ervaren garage nabij Balen.

https://autocentermeeus.be/