Super grandparents
Image default
Auto's en Motoren

Waarom auto import uit België een interessant idee kan zijn

Heeft u er wel eens aan gedacht om bij onze buurlanden naar een occasion te kijken als u toe bent aan een nieuwe auto? Het aanbod aan occasions is elke dag anders, en het kan dus voorkomen dat er op dat specifieke moment geen auto te vinden is die voldoet aan uw criteria. Als het aanbod aan occasions tegenvalt, dan kunt u ook kijken bij autohandelaren in bijvoorbeeld België. Auto import uit België heeft een aantal voordelen waardoor het interessant kan zijn deze optie te overwegen.

De reden dat auto import uit België aantrekkelijk is

Auto import uit België klinkt misschien als een omslachtige manier om een auto te kopen, maar eigenlijk biedt het juist veel voordelen. Uw zoekgebied wordt letterlijk groter doordat u niet alleen aangewezen bent op het aanbod van Nederlandse autobedrijven. Bovendien vindt u in België ook andere soorten en merken auto’s en hebben de auto’s vaak ook luxueuzere extra’s. Auto import uit België kan ook een financieel aantrekkelijk zijn omdat u geld kunt besparen. Doordat in België geen BPM bestaan, zijn de occasions vaak een stuk goedkoper. In Nederland moet u BPM afdragen als u de auto invoert, maar nog steeds kunt u dan voordeliger uit zijn voor een vergelijkbare auto.

 

Kijk ook eens bij een Belgische autohandelaar naar occasions

Als u aan het rondkijken bent naar een nieuwe auto, kan het dus geen kwaad om ook eens bij een Belgische autohandelaar naar occasions te kijken. U heeft meer keuze en kunt vaak een exclusievere uitvoering van een bepaald model auto vinden voor een lagere prijs. U kunt bijvoorbeeld eens bij Trex Cars in Belgisch Limburg gaan kijken wat ze te bieden hebben. Het prettige is dat België niet ver rijden is en dat u gewoon in het Nederlands te woord wordt gestaan. Kijk daarom ook bij onze zuiderburen in de showrooms wanneer u op zoek bent naar een nieuwe occasion.