Super grandparents
Image default
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor Quick Step laminaat?

Quick Step laminaat is een laminaat designvloer. Het is een natuurlijk ogende vloer waarin duidelijke houtstructuren en -groeven zichtbaar zijn. Omdat trends in de mode, architectuur en design gevolgd worden, hebben Quick step laminaatvloeren een authentiek karakter. Bij Laminaat & Parket Depot in Stabroek vindt u een ruim assortiment aan Quick Step laminaat en wanneer u het bedrijf mailt, krijgt u ook nog de beste internetkorting bij uw aankoop. Waarom zou u echter voor Quick Step laminaat kiezen?

Quick Step laminaat is net echt dankzij een superieur designteam

Het grootste voordeel van Quick Step laminaat is dat de vloer net echt lijkt. Het Quick Step designteam bedenkt voortdurend nieuwe vloeren die natuurlijkheid en authenticiteit uitstralen. Hierbij wordt nauw gelet op de nieuwste trends. Hierdoor krijgen alle laminaatvloeren van dit merk een zeer realistische uitstraling, waarbij zelfs op de kleinste details gelet wordt.

Lange levensduur van de vloer is zeker gegarandeerd

Niet alleen zijn de laminaatvloeren van Quick Step vernieuwend op het gebied van designs, maar ook in de bescherming van het laminaat. De bescherming van uw vloer wordt zeer serieus genomen en nieuwe technieken, zoals Scratch Guard & HydroSeal-technologie, zullen uw vloer optimaal beschermen tegen krassen, vlekken en oppervlaktevochtigheid.

Snel te plaatsen leidt tot kostenbesparing

Quick Step laminaat is makkelijk te leggen, waardoor u kosten kunt uitsparen en deze klus eenvoudig zelf kunt ondernemen. Het laminaat bevat namelijk het internationaal bekende Uniclic-systeem. Met handige plaatsingsmiddelen heeft u uw nieuwe, unieke vloer in een mum van tijd liggen.

 

Zet de puntjes op de i met laminaat van Quick Step

De Quick Step vloeren lenen zich ook prima voor passende accessoires die uw vloer net nog dat beetje extra geven. Denk bijvoorbeeld aan een vloer in combinatie met vloerverwarming. Tevens heeft uw vloer weinig onderhoud nodig. De vloeren van Laminaat & Parket Depot te Stabroek zijn makkelijk schoon te maken en zeer onderhoudsvriendelijk. Neem dus snel een kijkje in hun assortiment!

https://www.parketdepot.be/nl