Super grandparents
Image default
Winkelen

Wat kan je doen met een Nintendo eShop kaart?

De Nintendo Switch is een veelzijdige kleine gameconsole. Om het potentieel ervan echt te ontgrendelen, moet je er games voor downloaden. Dat kan met je Nintendo eShop card. Wat kun je hier allemaal mee doen?

Digitale versies van Nintendo Switch games kopen

Je kan digitale versies van Nintendo Switch games kopen, evenals digitale versies van games voor de Nintendo 3DS, Wii U en Wii. De Nintendo eShop card is een prepaid kaart waarmee je geld kunt toevoegen aan je Nintendo account. Hiermee kan je digitale versies van games en andere inhoud kopen in de online winkel van het bedrijf.

Nintendo Switch games kopen

Digitale versies van Nintendo Switch games zijn verkrijgbaar tegen verschillende prijzen en met meer opties dan ooit tevoren. De nieuwste games hebben meestal een betaalbare prijs, maar er zijn ook opties om klassieke games te kopen in de Nintendo eShop, evenals demo’s of gratis games.

Demo’s of gratis games downloaden

Je kunt ook demo’s en gratis games downloaden. Demo’s zijn een geweldige manier om nieuwe games uit te proberen, en gratis games zijn een uitstekende keuze voor kinderen die willen spelen zonder geld uit te geven.

Klassieke games spelen

Met je Nintendo eShop kaart kun je klassieke spellen downloaden voor de Nintendo Switch, 3DS en Wii U. Daarnaast kun je klassieke spellen kopen voor je Game Boy Advance systeem. Er zijn tal van geweldige klassiekers om uit te kiezen in de Nintendo eShop, waaronder Super Mario Bros en The Legend of Zelda: A Link to the Past en Metroid Fusion.

Je kunt virtual console games kopen

Je Nintendo eShop kaart is een digitale code die kan worden ingewisseld op je Nintendo Switch, 3DS of Wii U om digitale versies van games te kopen. Je kunt er ook demo’s of gratis games mee kopen. De Nintendo eShop heeft een brede selectie klassieke games van de Super NES en ook oudere systemen, als je op zoek bent naar iets specifieks.

Je Nintendo eShop-kaart kan een manier zijn om gratis spullen te krijgen

De Nintendo eShop is de thuisbasis van een verscheidenheid aan games en DLC die je kunt kopen met je Nintendo eShop-kaart. Sommige zijn gratis, zoals Mario Kart 8 Deluxe of Breath of the Wild’s DLC-packs, terwijl andere geld kosten om te downloaden. De spellen in je winkelwagen worden toegevoegd aan je beschikbare saldo wanneer je ze koopt. Er zijn echter ook elke maand een aantal speciale aanbiedingen beschikbaar waarvoor geen daadwerkelijke creditcard betaling vereist is. Dit betekent dat je alleen het geld op je Nintendo eShop-kaarten kunt gebruiken en toch gratis iets nieuws kunt krijgen.