Super-grandparents

Wat zijn de voordelen van een poortopener?

Een poortopener is een praktisch hulpmiddel om uw poort vanop afstand te openen of te sluiten. Bij dé Belgische specialist in poorten en hekwerk, Poortland, kunt u terecht voor de productie, plaatsing en automatisering van poorten. In het eigen atelier werken eigen opgeleide vakmensen aan moderne en klassieke poorten en hekwerken, waarbij uw poort voorzien kan worden van een geautomatiseerde opener. Wat zijn nu de voordelen van een poortopener? Lees snel verder en ontdek het meteen!

Veiligheid neemt toe door een poortopener

Een van de belangrijkste voordelen van een poortopener is dat uw veiligheid wordt vergroot. Met een degelijke toegangsautomatisering geeft u uw poort net die extra veiligheid mee. De poort gaat immers pas weer open, wanneer u daar toestemming voor geeft.

Een beetje gemakzucht mag wel

Naast veiligheid vergroot een poortopener ook uw gemak. Niet langer hoeft u in de stromende regen naar buiten om uw zware poort open te schuiven. Niet langer hoeft u uw auto in hellingstand achter te laten om toegang te krijgen tot uw parkeerterrein. U opent uw poort vanuit de auto en de hoogwaardige schuifhekopeners kunnen uw poort al van flink wat aantal meters afstand openen. Hierdoor kunt u in een ruk doorrijden en parkeren.

Laat uw poort plaatsen door vakmensen of doe het zelf

Bij Poortland kunnen de vakmensen zorgen voor de plaatsing van uw poortopener, maar door de eenvoud van de montage kunt u dit makkelijk ook zelf doen. Veel poortopeners zijn doe-het-zelf systemen, die met een duidelijke handleiding geleverd worden. Voor vragen of advies kunt u ook altijd contact opnemen met de deskundige medewerkers van Poortland.

Geniet van de besparingen die u om de oren vliegen

Met een poortopener bespaart u tijd, geld en energie. Nadat u de montage succesvol heeft afgerond, gebruikt een schuifhekopener alleen stroom wanneer de poort open of dicht moet. Zowel voor uw portemonnee als voor het milieu is dit kortom een vriendelijke oplossing. Wacht dus niet langer en doe beroep op deze specialisten!

https://www.poortland.be/

De overkapping van uw auto in goede handen

Adema Stiens is een familiebedrijf gespecialiseerd in onder andere het plaatsen van stijlvolle carports en andere soorten overkappingen om uw auto te allen tijde droog en beschermd te houden. Zij waren het die de Skiatsu Carports, een type overkapping gestoeld op de wetten der Japanse elegantie, voor het eerst introduceerden in Nederland en nu ook België. Wenst u een carport te bezitten die gestript tot de essentie toch alles doet wat een carport hoort te doen, en dit op een stijlvolle manier? Lees dan snel verder en ontdek hoe Adema Stiens u ten dienst kan zijn. Bij hen is de overkapping van uw auto in goede handen.

Een unieke touch

In tegenstelling tot het klassieke type overkapping, worden de overkappingen van Skiatsu geplaatst op twee of soms zelfs maar één stabiele staander, waardoor het lijkt alsof ze elegant over uw auto zweven. Maar schijn bedriegt: door het gebruik van sterk materiaal (polycarbonaat, bv.) krijgt u slechts de illusie van lichtheid, maar de realiteit van een overkapping die uw auto moeiteloos tegen weer en wind beschermt.

Ontdek wat dit bedrijf voor u kunnen betekenen

Adema Stiens is een bedrijf dat steeds luistert naar uw wensen en noden en u op een prettige, klantvriendelijke manier op elk vlak den dienste wil zijn, en overal wel een oplossing op vindt. Of u nu bescherming wilt voor één of meerdere wagens, specifieke eisen hebt qua kleur of afwerking, een Skiatsu carport wil die perfect bij de rest van uw huis past… dankzij hun jarenlange ervaring komt er in elke situatie wel een gepaste oplossing uit rollen. Ook niet onbelangrijk: door rechtstreekse verkoop tussen Adema Stiens en Skiatsu, slagen ze erin de prijzen scherp te houden. Kortom, als u op zoek bent naar een geschikte overkapping voor uw auto, dan doet u er goed aan dit bedrijf te contacteren voor een kennismakingsgesprek en/of een offerte op maat. Meer info vindt u op hun website.

https://www.skiatsu.be/

De mooiste rolgordijnen koopt u bij deze winkel nabij Antwerpen

Bent u net verhuisd naar een nieuw huis of appartement en wilt u uw nieuwe woonst inrichten naar uw eigen smaak? Of wilt u uw interieur een update geven met mooie nieuwe gordijnen? Als u woont in de provincie Antwerpen is het een goed idee om dan een bezoek te brengen aan de gordijnenwinkel van Gorlima. Deze winkel in Kalmthout, ten noorden van Antwerpen biedt een ruim aanbod aan gordijnen aan. Bent u dus op zoek naar rolgordijnen, paneelgordijnen of zelfs schutters voor uw woning in de provincie Antwerpen? Dan zit u hier zeker goed!

Ontdek het ruime aanbod van deze gordijnenwinkel

Gorlima in het noorden van de provincie Antwerpen specialiseert zich al jarenlang in alles voor uw interieur, van rolgordijnen tot behangpapier en zelfs tapijten. In het aanbod van deze specialist vindt u altijd al wat u nodig heeft om uw huis in te richten volgens uw eigen smaak, wat deze ook is. Kiest u voor moderne rolgordijnen voor uw huis? Of klassieke overgordijnen in uw appartement? Alles is mogelijk! Wat u ook kiest, rolgordijnen of een andere oplossing, u heeft bij deze winkel in Antwerpen de keuze uit heel wat dessins en patronen.

Kies voor vakmanschap voor uw interieur

Wilt u ook uw interieur onder handen nemen met nieuwe rolgordijnen, nieuw behang of een prachtig nieuw tapijt? Breng dan zeker een bezoek aan de winkel van Gorlima in Kalmthout. Het vriendelijke personeel staat er klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij uw keuze. Zo weet u zeker dat u de juiste interieurproducten kiest om te gewenste sfeer te creëren in uw woning. Wenst u bovendien producten op maat te laten maken? Dat is mogelijk! Uw gordijnen worden dan op maat gemaakt in het atelier van Gorlima in Kalmthout zodat u verzekerd bent van echt vakmanschap.

https://www.gorlima.be/

Kies de juiste matras voor u bij een matrassenwinkel in Antwerpen

Het is niet altijd gemakkelijk om een goede matras te kiezen. Er is namelijk niet één matras die voor iedereen het beste is. Welke matras u het best kunt kiezen, hangt van uzelf af. U kunt hiervoor bijvoorbeeld naar een matrassenwinkel in de regio Antwerpen gaan. Het is goed om naar een winkel te gaan waar u genoeg keus heeft. Ook is het belangrijk dat u in de betreffende beddenwinkel in de regio Antwerpen goed geholpen wordt door deskundigen. Hiervoor kunt u naar Dormex te Wuustwezel. In deze beddenwinkel in de regio Antwerpen krijgt u gedegen advies over welke matras u het best kunt nemen.

Zelf matrassen testen

Het is fijn als u in de matrassenwinkel in de regio Antwerpen waar u heen gaat advies krijgt. De matrassen zelf kunnen testen is echter nog fijner. Op deze manier kunt u namelijk precies bepalen of een matras bijvoorbeeld te hard of te zacht is. Bij Dormex te Wuustwezel is dit een mogelijkheid. In de showroom van deze beddenwinkel in de buurt van Antwerpen kunt u de matrassen uitproberen. Afhankelijk van onder andere uw lengte en gewicht is een harde of zachte matras het best. Dit kunt u in de showroom helemaal zelf ervaren. Het is goed om hier de tijd voor te nemen. Een te harde of een te zachte matras kan namelijk leiden tot klachten, zoals rugpijn. Buiten het verschil tussen hardere en zachtere matrassen, zijn er ook matrassen van verschillende materialen. Ook hier kunt u op letten, als u een voorkeur heeft op dit gebied.

Informeer naar de levering van de matras

Er zijn matrassenwinkels in de regio Antwerpen, waaronder Dormex, die de beste matrassen leveren. Als u de matras zelf niet mee kunt krijgen, is het verstandig u van tevoren te informeren over de leveringsmogelijkheden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Verder kunt u zich van tevoren verdiepen in verschillende matrassen, maar is het vooral belangrijk om in de winkel zelf goed rond te kijken.


Wat kost een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent?

Als u plannen heeft voor een totaalrenovatie van uw badkamer in Gent dan bent u natuurlijk benieuwd wat deze zal gaan kosten. Allereerst hangt dit af van de badkamermeubelen en het sanitair dat u wilt laten plaatsen. Hier zitten natuurlijk forse prijsverschillen in. Als u voor ‘basic’ gaat, bent u aanzienlijk goedkoper uit dan wanneer uw voorkeur uitgaat naar design. Ook de kwaliteit verschilt. Dit is wel iets om over na te denken, u wilt natuurlijk niet uw douchecabine of badkamerkasten al na een jaar weer moeten vervangen. Kies dus verstandig en bedenk dat u de komende pakweg 10 jaar van uw badkamer wilt kunnen genieten.

In welke stijl wilt u uw nieuwe badkamer?

Badkamers zijn leverbaar in verschillende stijlen. Gaat u voor klassiek of houdt u meer van modern? Kiest u voor een praktische inrichting of wilt u van uw badkamer iets moois en romantisch maken? Het kan allemaal. Als u uw nieuwe inrichting voor de badkamer heeft uitgezocht moet deze natuurlijk ook nog geplaatst worden. Als u het niet ziet zitten om de totaalrenovatie van uw badkamer in Gent zelf te doen, dan kunt u hiervoor een professioneel bedrijf inschakelen. DT-Technics uit Evergem is zo’n bedrijf. Zij hebben ruim 35 jaar ervaring in het renoveren van badkamers. Het gaat daarbij niet alleen om het plaatsen van een nieuwe douchecabine of wastafel, maar ook om het compleet opnieuw inrichten van de badkamer, inclusief het leggen van leidingen en dergelijke.

Informeer naar het kostenplaatje voor uw nieuwe badkamer

Als u uw nieuwe badkamer heeft uitgezocht dan wilt u natuurlijk weten wat de installatie gaat kosten. U kunt voor de totaalrenovatie van uw badkamer in Gent direct een offerte aanvragen bij DT-Technics uit Evergem. U vindt de contactgegevens op hun website. Zodra uw aanvraag binnen is, wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw wensen met u te bespreken. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.

https://www.dt-technics.be/

Super-grandparents

De mooiste wellnessprojecten van deze zwembadbouwer uit Antwerpen

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd en professioneel bedrijf dat voor u een zwembad kan ontwerpen en plaatsen? Dan zit u goed bij Relex uit Aartselaar. Deze zwembadbouwer uit Antwerpen staat in voor het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van de meest luxueuze en unieke zwembad- en wellnessprojecten. Deze specialist draagt innovatie, maatwerk en een superieure kwaliteit hoog in het vaandel, en dit merkt u zeker en vast bij de realisatie van dit project. Lees snel verder en kom te weten wat deze gepassioneerde zwembadbouwer uit Antwerpen voor u kan betekenen.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Iedereen kent het gezegde “een gezonde geest in een gezond lichaam”. Ook voor deze vakkundige zwembadbouwer uit Antwerpen is dit van onschatbare waarde. Rust en ontspanning zijn momenten die van onschatbare waarde zijn in onze drukke maatschappij. U kunt bij deze expert aankloppen voor verschillende projecten. Droomt u van een zwembad in uw tuin? Of heeft u altijd al een sauna of stoombad willen hebben? Deze zwembadbouwer realiseert het project van uw dromen bij u thuis in Antwerpen van A tot Z en staat steeds klaar met professioneel advies. Naast het ontwerp en het plaatsen van uw zwembad, schakelt u deze technici ook in voor het onderhoud hiervan. Maar ook op vlak van domotica is deze expert uw ideale partner.

Neem contact op met deze zwembadbouwer

Heeft u interesse in de innovatieve oplossingen en de wellnessprojecten van deze zwembadbouwer uit Aartselaar, provincie Antwerpen? Neem dan meteen contact op met de deskundige medewerkers van Relex en kom te weten wat deze specialist voor u kan betekenen. U bent van maandag tot vrijdag steeds welkom in de showroom als u op voorhand een afspraak maakt. Bent u nog op zoek naar inspiratie? Bekijk op de website van deze professional dan alvast hun eerder gerealiseerde projecten.

https://www.relex.be/

Zorg voor sfeer met een moderne overkapping

In uw tuin kunt u helemaal tot rust komen. Vooral in de zomer spendeert u hier talloze uren. Als de wintermaanden in aantocht zijn en er meer regenwolken verschijnen, kunt u steeds minder tijd op uw terras doorbrengen. Met een moderne overkapping van Laluna zwembadoverkappingen uit Herentals is dat verleden tijd! Wilt u het hele jaar door, ongeacht de weersverwachting, kunnen genieten van uw tuin en terras? Kies dan voor een moderne overkapping!

Heerlijk vertoeven onder uw overkapping

Het is steeds heerlijk vertoeven onder uw moderne overkapping. Is het wat kouder en valt er neerslag? Dan kunt u nog steeds genieten van uw terras. De warmte van eerdere dagen blijft daarnaast ook hangen onder uw moderne overkapping. U hoeft dus niet in de kou te zitten. U kunt bij deze specialist terecht voor overkappingen in verschillende materialen zoals glas, aluminium of polycarbonaat. Een vrijstaande overkapping van deze expert zorgt ervoor dat u steeds kunt genieten van de prachtige omgeving.

Kies voor zwembadoverkapping

Laluna zwembadoverkappingen zou Laluna zwembadoverkappingen niet zijn zonder de mogelijkheid om uw zwembad te laten overkappen. Als u kiest voor een moderne overkapping van uw zwembad, kunt u het hele jaar door zwemmen. Een overkapping van deze expert breng heel wat voordelen met zich mee. Zo wordt uw zwembad niet langer vervuild door bijvoorbeeld bladeren. Uw zwembad is meteen ook veilig afgeschermd zodat kleine kinderen of huisdieren niet in het water kunnen vallen. En zelfs op een frisse winterdag kunt u nog een verkwikkende duik nemen!

Neem contact op met deze specialist

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een moderne overkapping? Of wilt u het terras aan uw tuin meteen laten overkappen? Neem dan gerust contact op met de gespecialiseerde medewerkers van Laluna zwembadoverkappingen uit Herentals en laat uw wensen weten. Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact op. De medewerkers staan u graag te woord en helpen u zo snel mogelijk verder.

https://www.zwembad-overkapping.com/

Veel verschillende varianten douchetegels

Je wilt natuurlijk dat je badkamer er fantastisch uitziet. Zeker wanneer je je badkamer gaat verbouwen en deze wilt verfraaien met douchetegels. Deze zijn er dan ook in verschillende soorten, maten en kleuren. Nu moet je deze tegels alleen nog maar plaatsen. Hierover adviseren de specialisten van Tegeloutlet je graag. Kun je niet kiezen? Ook bij het kiezen van de mooiste douchetegels voor in jouw (nieuwe) badkamer helpen de experts je graag.

De mooiste douchetegels voor jouw ultieme wellness-momentje

Je wilt je nieuwe badkamer natuurlijk helemaal inrichten zoals jij wilt. Alleen zo kun je optimaal ontspannen in jouw nieuwe badkamer. Mooie douchetegels dragen hier zeker aan bij. Belangrijk is dan wel dat je let op de kwaliteit en dat je kiest voor de beste materialen. Dat is belangrijk, omdat je douchetegels bestand moeten zijn tegen een enorme hoeveelheid water. Daarom zijn de douchetegels van Tegeloutlet altijd voorzien van een stevige glazuurlaag. Zo loopt het water eenvoudig van je tegels af, waardoor je ze eenvoudig schoon kunt houden. Over onderhoud en reiniging geven de specialisten je graag advies.

Plaats zelf eenvoudig je nieuwe douchetegels

De douchetegels van Tegeloutlet zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Hiervoor kun je bij deze specialist ook terecht voor alle materialen. Wanneer je deze gaat halen, dan voorzien de specialisten je ook graag van persoonlijk advies. Ze geven je tips over hoe je de tegels eenvoudig zelf kunt plaatsen. Ook als jouw situatie wat extra aandacht vergt, zoals bij bijvoorbeeld schuine muren, dan helpen de specialisten je graag, door je te voorzien van passend advies. Op deze manier hoef je niet bang te zijn dat het plaatsen van de douchetegels uitloopt op een deceptie. Dankzij de expertise en ervaring van Tegeloutlet kan iedereen nieuwe douchetegels plaatsen. Of dit nu kleine of grote tegels zijn en standaard of meer bijzondere varianten.

https://tegeloutlet.be/

Super-grandparents

Zwembaden kopen

Zwembaden kopen is iets dat de meeste mensen niet elke dag doen, dus op het eerste gezicht kan het vervelend lijken. Bij het kopen van zoiets prachtigs als een zwembad, zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden, inclusief kosten, benodigde ruimte en vergunningen voordat u kunt gaan zwemmen! Onderzoek het zwembad voordat u het daadwerkelijk koopt.

De prijs van zwembaden

Bereken de levensduurkosten van het zwembad om uw langetermijnbudget te bepalen. Welk zwembad u ook koopt, na verloop van tijd betaalt u veel meer dan de aankoopprijs. Tel het bedrag aan zwembadonderhoud en onroerende voorheffing dat u elk jaar moet betalen op bij de installatieprijs van het zwembad om de werkelijke langetermijnkosten van het aan te schaffen zwembad te bepalen. Onderhoudskosten variëren voor verschillende soorten zwembaden; bredere zwembaden vereisen meestal duurder onderhoud. Maar een ingebouwd zwembad kan de waarde van uw woning ook verhogen. Het kan dus op twee manieren werken. Houdt hier rekening mee wanneer u zwembaden wilt kopen.

Echter zwembaden

Heeft u al jaren ’s zomers een opzetbad opstaan, maar heeft u nu interesse in het echte werk? Bij Out at Home vindt u verschillende zwembaden. Deze inbouw baden zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden ingegraven in uw tuin. Tevens bieden zij verschillende soorten accessoires aan waarmee u uw zwembad veel langer kun gebruiken. Zo kunt u door een toevoeging van een solar heater zelfs in België tot wel 5 à 6 maanden genieten van zwembaden. Heerlijk hoor! Zwembaden kopen? Outathome.be

https://outathome.be/product-categorie/water/zwembaden/

De beste pelletkachels in omgeving Gent vindt u bij deze specialist

Woont u in Gent of omgeving en wilt u graag meer te weten komen over pelletkachels? Omdat u overweegt een pelletkachel te plaatsen in uw huis? Dan kunt u uitstekend terecht bij de specialisten van Caboor Construction in Mariakerke. Dit bedrijf nabij Gent specialiseert zich immers in pelletkachels, maar ook in anders soorten haarden. Ongeacht of u kiest voor een design haardwand of inbouw pelletkachel, bij deze specialist vindt u altijd de beste oplossing om uw huis te verwarmen.

De voordelen van pelletkachels

De pelletkachels van Caboor Construction in Mariakerke nabij Gent bieden heel wat voordelen. Zo creëert u met een pelletkachel een gezellige en aangename warmte in huis; heel wat anders dan bij een centrale verwarming. Natuurlijk zorgt zo’n pelletkachel ook voor meer sfeer. Bovendien zijn pellets eenvoudig te verkrijgen, en zijn ze CO2- neutraal. Pellekachels in Gent van deze expert in de zijn bovendien zeer efficiënt en bieden een hoog rendement. Zo gaat er slechst weinig energie verloren bij het verbranden van de pellets. Een voordeel van een pelletkachel tegen bijvoorbeeld een haardwand, is dat u bij een haard zeer regelmatig brandstof moet bijvullen om het vuur gaande te houden. Een pelletkachel kan zich daarentegen tot wel 36 uur autonoom laten branden, zonder dat u moet bijvullen. Natuurlijk is deze tijd wel afhankelijk van de ingestelde temperatuur.

Bezoek de showroom voor advies

Weet u al of u kiest voor een prachtige haardwand, omdat u maar af en toe wilt genieten van een haardvuur, of voor een pelletkachel als de hoofdbron van verwarming in uw huis? Wat u ook kiest, laat u in Gent en omgeving bijstaan door Caboor Construction uit Mariakerke. Bezoek zeker de toonzaal voor meer informatie over de mogelijkheden of voor advies. De medewerkers van het bedrijf delen graag hun kennis met u. Zo maakt u zeker de juiste keuze voor uw verwarming.