Een vouwgordijn op maat kan in elke gewenste kleur

Lamellen of een vouwgordijn op maat kan in veel verschillende kleuren worden gemaakt. Zo kan je altijd de kleur kiezen die het beste past bij jouw huis. Wil je graag lichte gordijnen, zodat de huiskamer zo licht mogelijk blijft? Of ga je liever voor een wat donkerdere tint die de rest van het interieur goed doet uitkomen? Het kiezen van de kleur voor een gordijn kan lastig zijn, omdat het toch voor een groot deel de sfeer in huis bepaalt. Wil je advies over welk gordijn het beste in jouw huis past? Dan is een persoonlijk advies van een specialist erg fijn. Een bedrijf waar je terecht kunt voor een advies op maat is BD Atelier.

Persoonlijk advies voor jouw raamdecoratie

Wil je raamdecoratie die perfect past bij jouw huis en wat een echte eyecatcher is? Bij BD Atelier krijg je perfecte service van begin tot eind. Het begint met een afspraak bij je thuis, waarin je advies kunt vragen over welke gordijnen het beste bij het huis passen. Jouw perfecte gordijnen stel je dan ook zelf samen. Ook worden de maten opgemeten, zodat de vouwgordijnen op maat precies passen. In het atelier in Westerlo wordt het vouwgordijn op maat volledig naar jouw wens gemaakt, waarna het wordt geïnstalleerd door de plaatsingsdienst.

Van vouwgordijn tot squid, alles is mogelijk

Bij BD Atelier vind je niet alleen vouwgordijnen op maat. Ook voor de mooiste lamellen op maat kan je hier terecht. Daarnaast zijn er natuurlijk de gewone gordijnen, maar ook rolgordijnen. Wil je graag meer privacy en toch genoeg lichtinval? Dan is squid de ideale oplossing. Dit is zelfklevend transparant textiel, een mooier alternatief voor plastic raamfolie. Met al deze verschillende keuzes tussen raamdecoratie zit er zeker een geschikte optie bij voor jouw huis. Ga ook voor een interieur volledig naar jouw smaak en kies voor een vouwgordijn op maat, lamellen op maat of andere prachtige raamdecoratie van BD Atelier.


Ontdek de mooiste interieurobjecten en krijg interieuradvies voor een landelijke stijl

Droomt u ervan om een rustieke, landelijke stijl te creëer in uw woning en bent u nu op zoek naar interieuradvies? Kom dan langs bij Chopard Interieur in Oisterwijk. Dit bedrijf is gevestigd in een oud, negentiende-eeuws pand in het hart van het charmante winkeldorp. In de showroom vindt u een uitgebreide collectie meubelen, exclusieve interieurstoffen en woonaccessoires. De vriendelijke medewerkers geven u altijd vrijblijvend advies op maat. Zo vindt u altijd iets dat past bij de landelijke en warme sfeer van uw woonkamer. U wordt begeleid tijdens het gehele proces, van interieurontwerp tot uitvoer. Al meer dan 25 jaar richt Chopard Interieur de mooiste huizen van Nederland en het buitenland in. Bezoek de showroom voor een persoonlijk gesprek en bespreek uw woonwensen.

Geef uw interieur een boost met de exclusieve interieurstoffen

Chopard interieur is uw specialist voor het perfectioneren van uw interieur. Deze winkel beschikt over een uitgebreide collectie meubelen, stoffen en woonaccessoires, die uw interieur een boost geven. Wilt u uw huidige meubelen behouden maar deze een nieuwe uitstraling geven? Kies er dan voor om uw meubelen te herstofferen met een van de exclusieve interieurstoffen. Zo geeft u meubels een tweede leven en maakt u ze weer eigentijds. Er wordt gebruikgemaakt van de beste materialen, zo geniet u jarenlang van uw hergestoffeerde bank of fauteuil. Kunt u niet kiezen tussen de exclusieve interieurstoffen? Ontvang dan interieuradvies en de specialist zorgt ervoor dat er een bijvoorbeeld landelijke stijl wordt gecreëerd in uw huis.

Doe inspiratie op en krijg interieuradvies voor een landelijke stijl

Het huidige interieur in uw woning gaat al een aantal jaar mee en u bent toe aan iets nieuws. Bij Chopard Interieur doet u inspiratie op en krijgt u interieuradvies voor een woonkamer in landelijke stijl. De showroom geeft u een goed beeld van de mogelijkheden voor uw interieur. Wilt u een nieuwe bank, een gestreepte fauteuil of een op maat gemaakte eettafel? Bij de specialist slaagt u zeker voor nieuwe meubels. Het uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat u altijd iets vindt dat bij u en uw woning past. Liever uw meubels een tweede leven geven? Ook dit is mogelijk bij Chopard Interieur. U kunt uw meubels laten herstofferen. Dit gebeurt altijd door een deskundige stoffeerder en met interieurstoffen uit een breed aanbod van luxe stoffen.