Super-grandparents

Belangrijke factoren bij een klantendienst

Het is belangrijk om uw klanten te beste ervaring te bieden als ze contact met u opnemen. Met nieuwe klanten die op zoek zijn naar een abonnement wordt er vaak heel vriendelijk omgegaan, maar hoe zit dit met bestaande klanten?

Hieronder een aantal handige tips om de klantendienst van uw bedrijf goed aan te pakken.

PRAKTIJKERVARING OPDOEN MET EMPATHIE
Plaats uzelf in de schoenen van uw klanten, vooral in moeilijke situaties. Niet alleen zullen klanten het waarderen; uw inlevingsvermogen zal een concurrentievoordeel worden. Een bedrijf kan niet succesvol zijn met een cultuur van apathie.

Vooral uw servicemedewerkers moeten de verloren kunst van het inlevingsvermogen onder de knie krijgen om een effectieve klantendienst te kunnen bieden. Vraag agenten om zich in de schoenen van de klant te plaatsen bij het werken aan een zaak. Hun empathie zal blijken, en klanten zullen hen daarvoor waarderen.

KEN UW PRODUCT
Hoe meer uw klantendienstteam weet over uw product, hoe beter ze het contact zullen onderhouden. Maak van training een belangrijk onderdeel van uw customer support activiteiten. Sommige bedrijven introduceren elke nieuwe werknemer – niet alleen hun verkopers – met een een week durende product boot camp om ervoor te zorgen dat ze hun producten van binnen en buiten kennen. Zorg ervoor dat u hen ook voorbereidt op elke nieuwe release.

VERGEET NIET DAT ELKE SECONDE TELT
Klanten haten het om te wachten. Ze krijgen vertrouwen als u snel reageert en hun problemen voorgoed oplost, en hebben dan meer kans op een doorlopende relatie met uw merk.

Geef uw agenten dus de tools die ze nodig hebben om klanten zo efficiënt mogelijk te ondersteunen. Immers, door de tijd die nodig is om een klant te helpen te verkorten, hoeven andere klanten ook minder lang te wachten. Tegelijkertijd moet u agenten motiveren om elk probleem volledig op te lossen; snelheid is belangrijk, maar oplostijden mogen nooit de tevredenheid van de klant overstijgen.

VERBETEREN TIJDENS HET PROCES
Keer op keer dezelfde problemen zien? Het kan zijn dat er een probleem is met uw product of dienst, en dat u andere teams moet waarschuwen om het op te lossen. Of het kan een probleem zijn met uw handleidingen of ondersteuningsinhoud. Graaf in wat er onduidelijk is en werk uw kennisbank of FAQ’s bij. Door uw berichtgeving te verduidelijken, kunt u de contacten voor veel terugkerende problemen verminderen en de klanttevredenheid verbeteren. Zorg ervoor dat u elke daling in de servicebelasting bijhoudt en uw resultaten deelt.

Persoonlijk contact is het allerbelangrijkste bij een goed gevoel van een klant bij een bedrijf, met daarnaast natuurlijk ook daadwerkelijk goede hulp en een oplossing voor hun problemen.

Zo bent u er zeker van dat klanten lang bij u blijven en hoeft u minder marketingkosten te maken om verloren klanten te compenseren met nieuwe klanten, wat ook nog eens een stuk kostbaarder is!

Besteed aandacht aan uw klantendienst en probeer uw klanten altijd perfect te helpen.

Een aantal klantendiensten die u als voorbeeld kunt bekijken zijn:


Super-grandparents

Bakkerijmachines om precies te bakken wat u wilt

Bakkerijmachines zijn er in tal van soorten en maten. Voor elke bakkerij is er wel een geschikte machine. Wie broden bakt, gebruikt hiervoor andere ovens dan een patissier of een chocolatier. U stelt bepaalde eisen aan uw bakkerijmachines, maar een andere bakker heeft weer andere producten, en dus andere eisen. Bij een echter expert kunt u altijd de machines vinden die u nodig heeft. Dat begint natuurlijk met een oven: het hart van uw bedrijf. Diverse bedrijven, zoals Mat & Deco, kunnen u alle benodigde machines leveren.

Uw oven: de koning onder de bakkerijmachines

Van alle bakkerijmachines waarvan u in uw bedrijf gebruikmaakt, is uw oven wellicht wel de belangrijkste. Immers: zonder goede oven heeft u geen goed eindproduct. U kunt nog zo veel onderdelen in het bakproces goed doen en gebruikmaken van de beste apparatuur: als uw oven er letterlijk niets van bakt, zullen uw klanten nooit kunnen smullen van heerlijke, ambachtelijke producten. Misschien heeft u in uw bedrijf wel behoefte aan meerdere soorten bakkerijmachines om uw producten in te bakken. Zo zijn er in veel bakkerijen convectieovens aanwezig, maar wordt er ook gebruikgemaakt van bandovens, rotatieovens, of vloerovens. Veel is natuurlijk afhankelijk van de producten die u verkoopt. Heeft u in uw bakkerij, patisserie of chocolaterie meerdere soorten ovens nodig? Dan is het altijd verstandig om waar dit kan te kiezen voor ovens van dezelfde fabrikant. Dit betekent makkelijker werken en een prachtige, uniforme uitstraling van uw bedrijf.

Uitstraling wordt steeds belangrijker

Uitstraling wordt steeds belangrijker binnen uw bedrijf en branche. Klanten willen een beleving. Een heerlijk brood, gebak of een andere lekkernij kopen, kan op veel plekken. Sfeer en uitstraling kunnen bijdragen aan de beleving en zo voor klanten het verschil maken. Zeker in bedrijven waarin de bakkerijruimte of de ovens zichtbaar zijn, wil het oog van de klant natuurlijk ook wat.

https://www.mat-deco.be

Super-grandparents

Goedkope vloertegels van de beste kwaliteit haal je bij Tegeloutlet Kroon

Bent u op zoek naar betonlook tegels of andere goedkope vloertegels? Bekijk dan het aanbod van Tegeloutlet Kroon. Hier kunt u terecht voor een breed scala aan vloer- en wandtegels tegen een aangename prijs, maar wel van uitstekende kwaliteit. Heeft haast bij het vinden van de juiste betonlook tegels? Geen probleem! Deze outlet heeft alle tegels direct uit voorraad leverbaar, dus u hoeft geen rekening te houden met eventuele levertijden. Voordat u het weet heeft u dankzij de goedkope vloertegels van deze tegeloutlet een hele nieuwe look in huis!

Betonlook tegels die zijn voorzien van alles wat u nodig heeft

Bij deze outlet kunt u voor meer terecht dan enkel tegels. Ze hebben ook alle benodigdheden in huis. Denk hierbij aan voorstrijkmiddel, tegellijm, voegmiddel, kit en aluminium of RVS hoekprofielen. Het maakt niet uit welke keuze u maakt uit ons assortiment, alle tegels worden inclusief benodigdheden geleverd bij Tegeloutlet Kroon.

Goedkope betonlook vloertegels zijn een toevoeging aan uw huis

Van alle goedkope vloertegels zijn de betonlook tegels het makkelijkste om te onderhouden. Ze nemen namelijk geen stof op en zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Even een doekje eroverheen of een keer dweilen en ze zijn weer schoon! Daarnaast outlet vloertegels in zeven verschillende maten en bevat het assortiment houtlook tegels, betonlook tegels en verschillende wandtegels. Met de goedkope vloertegels die Tegeloutlet Kroon aanbied bespaart u niet alleen in de portemonnee, maar de betonlook tegels, of andere vloer- of wandtegels waar u voor kiest, gaan ook nog eens jaren lang mee.

Een tegeloutlet met een ruim assortiment aan goedkope vloertegels

Buiten het feit dat deze outlet beschikt over een ruim assortiment, heeft het ook een hele centrale ligging. De tegeloutlet is te vinden in Meerkerk, wat gelegen is aan de A27 tussen Utrecht en Gornichem. Vanuit Dordrecht of Utrecht bent u binnen een half uur bij de tegeloutlet en vanuit Nieuwegein zelfs binnen 20 minuten! Ook vanuit Rotterdam of ’s Hertogenbosch bent u in een kleine 40 minuten bij deze tegeloutlet. Een outlet die centraal gelegen is én beschikt over een uitgebreid assortiment aan vloer- en wandtegels. Wat wilt u verder nog meer?


Super-grandparents

Laat een flightcase op maat maken door een specialist

De specialisten bij Dankers Cases zijn ervan overtuigd dat zij enkel door middel van uitstekende service de beste flightcase op maat kunnen maken. Daarom dragen zij service hoog in het vaandel. Niet gek ook, want alleen als iemand echt goed naar uw wensen luistert, wordt het resultaat precies zoals u dat wilt. Of u nu een flightcase op maat wilt laten maken voor het vervoeren van grote schermen of voor het vervoeren van muziekinstrumenten, Dankers Cases zorgt ervoor dat uw kostbare apparatuur veilig wordt vervoerd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met deze specialist. U kunt langsgaan in de showroom om de mogelijkheden in het echt te bespreken of bellen met een van de ervaren medewerkers.

Kwetsbare apparatuur veilig vervoeren met een flightcase op maat

U reist regelmatig met kostbare en misschien wel breekbare apparatuur. Natuurlijk wilt u niet dat deze in transit kapot gaan, toch? Kies daarom voor een flightcase op maat van een specialist als Dankers Cases. Of het nu gaat om muziekinstrumenten, geluidsinstallaties, tv’s of andere waardevolle apparatuur, met de flightcase van deze specialist weet u zeker dat uw kostbare apparatuur zo veilig mogelijk wordt verpakt. Weet u niet zeker naar wat voor flightcase u op zoek bent? Ga dan eens langs in de showroom van deze specialist. Hier bekijkt alle mogelijkheden en bespreekt u ze direct met een van de medewerkers.

Laat uw flightcase op maat bedrukken met uw logo

Gaat u voor het werk regelmatig de baan op met kostbare en breekbare apparatuur? Vervoer deze dan in alle veiligheid en kies voor een flightcase met logo die geheel op maat gemaakt wordt door Dankers Cases. Met jarenlange ervaring en een ruime kennis van de ontwikkeling van flightcases, zorgen zij ervoor dat uw apparatuur zo veilig mogelijk wordt vervoerd én dat uw merk opvalt. U kunt kiezen voor een enkel logo op de zijkant van de flightcase, maar ook voor een fullcolour ontwerp. Als u Dankers Cases inschakelt voor het maken van een flightcase op maat, helpen zij u graag met het bepalen van de beste locatie van het logo en het algehele design.


Super-grandparents

Breed assortiment aan voorzetapparatuur

Wilt u voorzetapparatuur voor uw heftruck aanschaffen? Dan valt het aan te raden om naar een ervaren en betrouwbare leverancier te gaan. Durwen Benelux is uw partner! Zij zijn al sinds 1947 actief en sinds 1980 wordt er in de fabriek in Duitsland voorzetapparatuur gemaakt. Naar wat voor voorzetapparatuur bent u op zoek? Zij bieden u een breed assortiment aan voorzetapparatuur. Van klemmen tot aan vorkenverstellers en van schepbakken tot aan sneeuwschuivers. Denk ook aan de werkkooien en voorzetvorkenborden als u nog efficiënter wilt werken met uw heftruck.  Voor vrijwel iedere toepassing vindt u bij deze specialist wat u zoekt.

Kies voor een van de leidende leveranciers van voorzetapparatuur

Maakt u regelmatig gebruik van een heftruck? Dan is het toevoegen van extra functionaliteit waarschijnlijk wel gewenst. Denk dan eens aan de mogelijkheden die voorzetapparatuur voor uw heftruck u te bieden heeft. Met voorzetapparatuur creëert u meer stabiliteit en een betere wendbaarheid. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld rollen papier, balen en andere lasten gaat vervoeren. Maar waar vindt u nu voorzetapparatuur van de beste kwaliteit? Hiervoor gaat u naar een van de leidende leveranciers van deze apparatuur, namelijk Durwen Benelux. Zij beschikken over een ruime productiefaciliteit, waar men werkt aan heftruck voorzetapparatuur van hoge kwaliteit. Doordat zij een aanbod hebben voor vrijwel iedere inzet, zijn zij een bekende leverancier van voorzetapparatuur.

Maak van uw heftruck een sneeuwschuiver met de juiste voorzetapparatuur

In de winter komt het regelmatig voor dat het sneeuwt in Nederland. Dan staat heel Nederland weer op zijn kop. De wegen worden onbegaanbaar of zijn erg glad. Hierdoor komen veel mensen te laat op het werk of op een afspraak. Maar ook zit in deze periode een ongeluk in een klein hoekje. Voor u het weet, bent u uitgegleden op de gladde stenen. Voorkom dit door van uw hefstruck in een handomdraai een sneeuwschuiver te maken. Met een schuiver die 30 graden van naar links en rechts kan schuiven, is het fijn werken. Voorkom de problemen die sneeuw u oplevert en laat u informeren door Durwen Benelux.