Super-grandparents

Een betrouwbaar en professioneel incassobureau in Limburg inschakelen

Wanneer een klant of huurder openstaande rekeningen niet betaalt, kun je het beste een incassobureau inschakelen. Het is erg vervelend als rekeningen of facturen niet op tijd betaald worden. In sommige gevallen zullen klanten rekeningen niet willen betalen, zelfs na een aantal herinneringen. Incasso GeKa is een incassobureau in Houthalen-Helchteren te Limburg dat helpt bij het innen van rekeningen en schulden. Hier wordt uitgelegd hoe dat precies in zijn werk gaat.

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Je schakelt een incassobureau in wanneer klanten hun rekeningen niet betalen. Als bedrijf kun je zelf ook een aantal betalingsherinneringen sturen naar de klant. Wanneer de klant hier niet op reageert of weigert om de rekening te betalen, kun je dit incassobureau uit Limburg inschakelen. Het incassobureau zal dan het contact met de klant overnemen en de schulden proberen te innen. In sommige gevallen lukt dit na een telefonisch gesprek en soms komt hier een invordering bij kijken.

Minnelijke en gerechtelijke invorderingen

Wanneer je contact opneemt met dit incassobureau in Houthalen-Helchteren te Limburg, zullen de medewerkers eerst contact proberen op te nemen met de klanten. Er zullen dan ook aanmaningen namens het incassobureau gestuurd worden. Dit zijn minnelijke invorderingen omdat hier nog geen jurist bij betrokken wordt. Wanneer de klant niet reageert op de aanmaningen, kan het incassobureau overgaan op een gerechtelijke invordering. Het dossier wordt dan overhandigd aan een advocatenbureau en er worden dan juridische stappen gezet.

Vertrouw op dit online platform

Bij Incasso GeKa wordt gebruikgemaakt van een online platform. Wanneer je samenwerkt met dit incassobureau uit Limburg, ontvang je een persoonlijk account. Hiermee kun je gebruikmaken van het handige online platform. Hier heb je een duidelijk overzicht van alle dossiers, facturen en stappen die ondernomen zijn. Het incassobureau zal je altijd op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen over jouw situatie. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Aarzel niet om contact op te nemen!


Heb je interesse in een epoxyvloer op de werkvloer?

Wist je dat een epoxyvloer eenvoudig op alle ondergronden kan geplaatst worden? Niet voor niets is dit type vloer een veelgemaakte keuze in grote industriële ruimtes, magazijnen en kleinschalige garages. Voor wie toevallig op zoek is naar een specialist in epoxyvloeren of PU gietvloer… ABBI Industrie kan elke klant verder helpen! Hieronder lees je alvast meer over deze veelzijdige vloeren.

Kies voor deze specialist in PU en epoxyvloeren

Ben je nog niet helemaal overtuigd? We zetten graag even de voordelen van een epoxyvloer voor je op een rijtje. Eerst en vooral zijn ze bijzonder duurzaam, wat een belangrijke vereiste is binnen elk bedrijf, toch? Door de hoge krasbestendigheid zijn epoxyvloeren heel gemakkelijk te onderhouden. De chemische weerstand, lage verkoopprijs en hoger mechanisme zijn natuurlijk ook mooi meegenomen. Bovendien zijn epoxyvloeren ook volledig zuur-en vloeistofdicht. Ook PU gietvloeren leggen, dat behoort tot het uitgebreide takenpakket van het bedrijf ABBI Industrie! Deze waterdichte vloer wordt volledig naadloos een flexibel aangelegd om scheuren te voorkomen. De weerstand van een PU gietvloer is iets hoger dan een epoxyvloer. Zelfs een bestaande houten of tegelvloer leent zich perfect voor een praktische PU gietvloer. De vriendelijke professionals van ABBI Industrie weten van aanpakken wanneer een PU gietvloer of epoxyvloer niet zou misstaan op de werkvloer.   

Neem contact op met de professionals

Van laboratorium en garage tot voedingswaren en kleinere werkvloeren, ABBI Industrie heeft al meer dan 30 jaar op de teller staan op het vlak van vloeren. Elke klant verdient de beste aanpak in epoxyvloeren en PU gietvloeren. Wil je graag even de mogelijkheden in kwaliteitsvolle vloeren bespreken? Aarzel niet om contact op te nemen met het bedrijf. Zij hebben een antwoord op al uw vragen over epoxyvloeren en PU gietvloeren. Laat jouw persoonlijke gegevens achter via het online contactformulier, stuur een e-mail of neem telefonisch contact op.  

https://www.abbi.be/

Super-grandparents

Een printer die perfect werkt dankzij een ervaren printer monteur

Er is niets vervelender dan haast te hebben om iets uit te printen en dan tot de conclusie te komen dat de printer niet werkt. Een printer is een onmisbaar apparaat op de werkvloer, en u merkt pas hoezeer u het apparaat nodig heeft op het moment dat het niet meer functioneert. Het kan daarom verstandig zijn om uw printer professioneel te laten onderhouden door een bekwame monteur. Veel printerproblemen kunnen daardoor voorkomen worden en als er onverhoopt iets aan de hand is wordt het euvel ook snel weer hersteld. Met de IT-service van Gevacom uit Lokeren, in de omgeving van Gent, bent u zeker van een printer die het doet wanneer het moet.

Wat kunt u verwachten van een professionele printer monteur?

Een professionele printer monteur is dé specialist die u kan bijstaan bij alles wat met uw printer te maken heeft. De monteur kan voor u de printer installeren zodat deze helemaal gebruiksklaar is. Omdat een printer zo belangrijk is, wilt u dat het apparaat zo snel mogelijk in gebruik kan worden genomen en wilt u geen tijd kwijt zijn aan de installatie. De monteur van Gevacom kan binnen acht uur ter plaatse zijn om de printer naar wens voor u te installeren. De monteur zal de printer ook verbinden met het netwerk zodat er printopdrachten kunnen worden gegeven via e-mail en wifi. 

Geniet van een professionele oplossing

De monteurs van Gevacom zijn echte specialisten op het gebied van printers. Het maakt dus niet uit welke printer u heeft, de monteurs hebben altijd de juiste kennis om u te helpen bij de installatie en eventuele problemen. Gevacom is een onafhankelijk bedrijf met specialisten op het gebied van computers, printers en andere randapparatuur. Wilt u zorgeloos kunnen printen? Dan kunt u gewoonweg niet zonder de service van een professionele printer monteur van deze expert.

https://gevacom.be/

Super-grandparents

Op zoek naar een advocaat ondernemingsrecht bij een gerechtelijke reorganisatie?

Wanneer uw bedrijf in financiële problemen komt wilt u natuurlijk er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw bedrijf kunt redden. Een van de mogelijkheden die u heeft is het aanvragen van een gerechtelijke reorganisatie bij de rechter. Aangezien dit een juridisch traject betreft, is het verstandig om hiervoor de hulp in te roepen van een advocaat ondernemingsrecht. Deze advocaat is gespecialiseerd in alles wat met de juridische kant van uw onderneming te maken heeft. U kunt voor juridische bijstand in ondernemingsrecht contact opnemen met advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven. 

Advies en ondersteuning bij een gerechtelijke reorganisatie

Een gerechtelijke reorganisatie geeft uw bedrijf tijdelijke ademruimte die u kunt gebruiken om orde op zaken te stellen. Denk hierbij aan een herstructurering van uw bedrijf, het innen van tegoeden, aanpassingen doorvoeren of van koers te veranderen. U vraagt een gerechtelijke reorganisatie aan door middel van een verzoekschrift dat u indient bij de rechter. Een advocaat ondernemingsrecht kan dit verzoekschrift voor u opstellen en u daarnaast helpen om de andere benodigde stukken voor de reorganisatie op te stellen. Als de rechter uw verzoekschrift goedkeurt kunt u drie tot 6 maanden uitstel krijgen om betalingen aan uw schuldeisers te voldoen. U hoeft zich dan even niet druk te maken over schuldeisers waardoor hopelijk een succesvolle doorstart kunt maken.  

Advocaat ondernemingsrecht voor al uw juridische kwesties

Een advocaat ondernemingsrecht is niet alleen gespecialiseerd in het aanvragen van een gerechtelijke reorganisatie. Ook wanneer u een nieuw vennootschap wilt starten of juist wilt opheffen kunt u de hulp gebruiken van een dergelijke jurist. Maar ook wanneer u een handelsgeschil heeft of een handelscontract wil laten optellen kunt u dit overlaten aan een advocaat ondernemingsrecht. Advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven heeft meer dan 30 professionele juristen in dienst, waaronder een aantal gespecialiseerde advocaten in ondernemingsrecht. Neem dus vrijblijvend contact op met dit advocatenkantoor als u een ondernemingsrechtelijk probleem heeft.


Super-grandparents

Professionele ongediertebestrijding en andere diensten voor Belgische bedrijven

Ben je voor je onderneming nog op zoek naar een betrouwbare partner in facilitaire dienstverlening? Bijvoorbeeld voor ongediertebestrijding, luchtkanaalreiniging of voor het reinigen van de dampkappen in je grootkeuken? Dan staat Valor Services Group voor je klaar! Dit bedrijf biedt een ruime diensteverlening aan voor ondernemingen in heel België. De vakkundige Valoristen staan in voor een professionele reiniging en ongediertebestrijding met oog voor detail. Benieuwd naar wat het bedrijf voor jou kan betekenen? Lees dan zeker verder!

Totaalpakket aan services voor bedrijven in heel België

Valor Services Group is een echte one-stop shop voor bedrijven die op zoek zijn naar professionele reiniging of ongediertebestrijding. Van het reinigen van dampkappen in de horeca tot droogijsstralen en van luchtkanaalreiniging tot professionele desinfectie, Valor Services Group biedt steeds een gepaste oplossing aan. Het bedrijf bundelt zijn services in 6 totaalpakketten:

  • Air Kare: Reiniging en onderhoud van professionele luchtzuiveringsinstallaties
  • Food Kare: Dieptereiniging in productie- en voedingsbedrijven en installatie van vetafscheiders
  • Kitchen Kare: Onderhoud voor professionele grootkeukens, inclusief het reinigen van dampkappen
  • Sani Kare: Reiniging en onderhoud van sanitaire ruimtes
  • Pest Kare: Ongediertebestrijding en -preventie
  • Special Kare: Droogijsstralen en speciale reinigingswerken

Wat voor dienst je dus nood aan hebt, Valor Services staat klaar om je te helpen met een gepaste oplossing.

Ontdek alles over de dienstverlening van het bedrijf op de website

Wens je Valor Services Group in te schakelen voor het reinigen van de dampkappen in je grootkeuken, verplicht volgens je brandverzekering? Of wil je een luchtkanaalreiniging laten uitvoeren om de luchtkwaliteit op kantoor te garanderen? Het kan allemaal! Bezoek snel de website van het bedrijf en ontdek er meer over de dienstverlening en werkwijze van de Valoristen. Wil je meteen een offerte aanvragen voor de uit te voeren werkzaamheden? Ook dan kan je op de website van het bedrijf terecht.


Super-grandparents

Digitaal factureren met hulp van deze boekhouder in Turnhout

Een belangrijk onderdeel van een digitale boekhouding is digitaal factureren. Dit is helemaal niet moeilijk, bespaart een hoop tijd en heeft nog veel meer voordelen. Digitaal factureren is een belangrijke stap wanneer u wilt overstappen op een administratie die geheel online wordt bijgehouden. QFK Tax Accountants is een boekhouder in Turnhout die u kan informeren over en helpen bij digitaal boekhouden.

Hoe werkt digitaal factureren?

Digitaal factureren werkt eigenlijk niet heel anders dan papieren facturen versturen. U stelt uw factuur op exact dezelfde wijze op, maar in plaats van de factuur te printen slaat u deze op als pdf-bestand. Vervolgens voegt u de factuur als bijlage aan een e-mail toe en stuurt u deze naar uw klant. Dit scheelt een hoop handelingen: het printen van de factuur, de envelop voorbereiden, de envelop frankeren en de brief naar de brievenbus brengen. Ook hoeft u niet langer te wachten op de bezorging, want nu komt uw factuur direct aan. U kunt uw eigen facturen gemakkelijk digitaal versturen, maar u kunt ook bij andere bedrijven aangeven dat u binnenkomende facturen voortaan graag digitaal wilt ontvangen.

Voordelen van digitaal factureren

Met digitaal factureren bespaart u niet alleen (wacht)tijd, maar het kent meer voordelen. Zo kan uw administratie makkelijker worden bijgewerkt en stuurt u makkelijk binnengekomen facturen per e-mail door naar uw boekhouder in Turnhout. U hoeft dus niet langer uw papieren administratie naar de boekhouder te brengen en kunt uw administratie altijd inzien in het online boekhoudportaal. Digitaal boekhouden is ook goed voor het milieu, omdat u minder papier en andere materialen gebruikt door de facturen per e-mail te verzenden. Uw gegevens zijn veiliger online, omdat ze op meerdere plekken opgeslagen zijn.

Kies voor een geheel digitale boekhouding

Wilt u niet alleen digitaal factureren, maar ook uw bestaande boekhouding digitaliseren? De boekhouder van QFK Tax Accountants in Turnhout kan hierover adviseren en uw gehele boekhouding voor u digitaliseren. Neem dus snel contact met hen op!


Super-grandparents

Deze boekhouder uit Antwerpen biedt een uitgebreide dienstverlening aan

Ben je op zoek naar een betrouwbare boekhouder uit Antwerpen? Dan staat M-Advisors uit Boom voor jou klaar! Dit ervaren team van boekhouders geeft financieel en fiscaal advies aan zowel de beginnende als ervaren onderneming. Ook als je zelf geen tijd hebt om jouw boekhouding en administratieve taken in orde te maken, doe je beroep op deze specialisten. Zij voorzien jou van het best mogelijke advies waar een heldere communicatie en een proactieve denk- en werkwijze centraal staan.

Hoe gaan deze boekhouders te werk?

Als je ervoor kiest om jouw boekhouding uit handen te geven aan deze fantastische boekhouder uit Antwerpen, dan kun je er zeker van zijn dat alles op professionele wijze verloopt. Jouw boekhouding uit handen geven, verloopt zo:

  • Een volledig geïntegreerde analyse
  • Input in jouw systemen of die van deze boekhouder
  • Het opstellen van de bijhorende rapporten en aangiften

Als het boekjaar afgelopen is, verzorgen deze specialisten ook alle wettelijke formaliteiten. Dit gaat van het neerleggen van de jaarrekening tot het indienen van de vennootschaps-, personen-, en rechtspersonenbelasting. Zij zorgen er dus voor dat je wettelijk met alles in orde bent. Deze boekhouder uit Antwerpen is bovendien zeer up-to-date wat betreft de kennis van softwareprogramma’s. Deze zijn dankzij het digitale tijdperk niet meer weg te denken en bieden jou ook heel wat voordelen. Met jouw persoonlijke login krijg je toegang tot bijvoorbeeld jouw balans- en resultatenrekening en alle facturen.

Maak kennis met hun uitgebreide dienstverlening

Wil jij een afspraak maken bij deze professionele boekhouder uit Antwerpen? Neem dan gerust telefonisch contact met hen op om een afspraak te maken voor een persoonlijk adviesgesprek. Je komt dan snel te weten wat deze specialisten voor jou kunnen betekenen en ontvangt gedegen advies op maat van jouw organisatie. Neem deze ervaren boekhouder onder de arm en geniet van hun uitgebreide dienstverlening.

https://m-advisors.be/

Super-grandparents

Een totaalinrichting laten regelen door een professional

Is het weer tijd om de inrichting van uw horeca-onderneming te updaten? Bent u op zoek naar een modern ontwerp voor uw winkelinrichting of een display om uw producten professioneel tentoon te stellen? Misschien wilt u uw privé-interieur wel onder handen laten nemen? Dit zijn slechts enkele van de voorbeelden waarvoor u bij AnD-Extreem in Geel terechtkunt. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het verwezenlijken van de totaalinrichting van uiteenlopende projecten. Dit gebeurt altijd volledig volgens uw wensen en eisen. U geniet dus van een uniek en innovatief design, compleet op maat voor u ontworpen. Dat is nog eens service!

Een inrichting volledig op maat voor u ontworpen

Heeft u al een heel duidelijk beeld van wat voor totaalinrichting u wilt van bijvoorbeeld uw broodjeszaak, dagbladhandel of tabakszaak? Bijvoorbeeld specifieke ideeën over de stijl die u mooi vindt, of een bepaalde kleur die u graag overal terug zou willen zien? Of misschien heeft u juist nog geen enkel idee van wat u graag zou willen zien in het ontwerp. In beide gevallen staan de deskundige medewerkers van AnD-Extreem graag voor u klaar. Zij luisteren naar uw wensen en eisen om dit vervolgens te verwerken in een ontwerp op maat.

Neem contact op voor meer aanvullende informatie

Wilt u meer weten over dit bedrijf en wat zij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en neem contact op met een van de deskundige medewerkers van AnD-Extreem uit Geel. Zij vertellen u graag meer over hoe zij te werk gaan wanneer u hen inschakelt voor bijvoorbeeld totaalinrichting. Heeft u vragen of wilt u meer informatie opvragen? Ook dan staan zij graag voor u klaar. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Hier vindt u veel meer aanvullende informatie. Waar wacht u nog op? Neem vandaag nog contact op met een van de experts!

https://www.and-extreem.be/

De beste brandbestrijdingsmiddelen op maat van deze ervaren verdeler

Met gespecialiseerde kennis en jaren aan ervaring is Fire Security werkelijk het beste adres om langs te gaan voor brandbestrijdingsmiddelen. Maar wanneer zou u die nodig hebben? Als u een eigenaar bent van een bedrijf of een gebouw, dan is het uiterst belangrijk om de brandveiligheid van uw werknemers te waarborgen. Hiervoor kunt u gebruikmaken van allerlei verschillende middelen. Zo zijn een evacuatieplan met nooduitgangen, een regelmatige brandoefening en rookalarmen essentieel en in vele gevallen verplicht. Om bij een uitbraak van brand ook over apparatuur te beschikken die de schade kan minimaliseren en het vuur kan doven, moet u langsgaan bij een specialist. De deskundige medewerkers van Fire Security helpen u daarom maar al te graag verder.

Ontdek het enorme aanbod

Bij brandbestrijdingsmiddelen kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden. Uiteraard is het niet verstandig om zo maar iets te kiezen op basis van uw buikgevoel. Elk middel heeft een specifieke functie en is effectief bij bepaalde situaties. Hoe weet u nu welke het beste voor uw omstandigheden is? Dat vraagt u aan het team van Fire Security. Van blushaspels tot schuimvormende middelen; zij bieden vele mogelijkheden aan en maken u wegwijs bij wat precies elk middel voor u kan betekenen. Bij grotere risicogevallen of grootschaligere ondernemingen en gebouwen kan een compleet blussysteem de beste optie zijn. Zowel een ondergrondse als bovengrondse installatie zijn realiseerbaar door deze gecertificeerde medewerkers.

Vertrouw op ervaring en vakmanschap

Als u wilt rekenen op de brandbestrijdingsmiddelen van Fire Security dan kunt u het best even contact opnemen met dit bedrijf. Daar kunt u al uw vragen stellen en vervolgens zal het personeel u de beste opties aanreiken. Met een betrokken en persoonlijke dienstverlening zult u het aangename gevoel ervaren dat u hier bij échte vakspecialisten bent. Wees daarom zeker niet verlegen om langs te gaan bij deze sterke onderneming!

https://firesecurity.be/

Super-grandparents

Toeleverancier rijplaten van de beste kwaliteit huren

Rijplaten huren is iets dat u doet wanneer u de zekerheid van eenvoudig vervoer wilt op uw bouwplaats, maar ook op bijvoorbeeld een evenement. Overal waar de ondergrond mogelijk niet geschikt is voor vervoer (met zware machines of voertuigen), biedt rijplaten huren soelaas. Denk aan zandvlaktes, bouwterreinen, gras of modder. Door rijplaten te plaatsen, wordt vervoer of transport een heel stuk eenvoudiger. Er zijn diverse grote toeleveranciers waarbij u deze platen kunt huren, zoals bij Swanenberg IJzer Groep waar door heel het land enorme hoeveelheden platen op voorraad zijn, zodat deze snel geleverd kunnen worden.

Rijplaten huren helpt in vrijwel elke situatie

Voor voertuigen biedt rijplaten huren dus een oplossing, maar het zijn niet alleen voertuigen die hiervan profiteren. Ook voor mensen te voet kan het fijn zijn om over deze platen te lopen, zodat er niet door de modder of door het zand gelopen hoeft te worden. Rijplaten huren, helpt in vrijwel elke situatie. Niet alleen maakt u het terrein beter begaanbaar, u zorgt ook voor duidelijkheid (iedereen ziet direct waar er gereden kan worden), veiligheid en u ontziet de ondergrond. Voertuigen heen en weer laten rijden over gras, kan bijvoorbeeld ernstige schade toebrengen.  Een goede leverancier kan u meerdere soorten platen leveren, bijvoorbeeld in kunststof of van staal.

Ook voor stalen buizen en meer

Rijplaten zorgen voor de toegang tot een belangrijk gebied, vaak een bouwgebied. Daarom is het niet gek dat u bij sommige specialisten, waaronder Swanenberg IJzer Groep, naast de platen ook stalen buizen kunt huren. Stalen buizen worden voor tal van toepassingen gebruikt; van bekistingspalen of funderingspalen tot het bouwen van stempelramen of het stutten van instabiele wanden of gevels. Stalen buizen zijn bij grote leveranciers in zeer grote hoeveelheden en tal van variaties en afmetingen leverbaar. Ook maatwerk is veelal mogelijk.