Zo zorgt de specialist ervoor dat u 100% tevreden bent met uw kruidenpot

14 dec 2017

Verpakt u uw product het liefst in een kruidenpot? Wij kunnen u ervan verzekeren: u maakt een uitstekende keuze. De kruidenpot is namelijk een functionele, veilige en ook nog eens stijlvolle verpakking. Die verpakking moet natuurlijk volledig aansluiten bij uw product of merk. Wellicht heeft u zelf al een idee voor een verpakking of heeft u dit zelfs al een beetje uitgewerkt. Met dat idee kunt u aankloppen bij PET Power, specialist in PET verpakkingen. In overleg zorgen de gespecialiseerde designers dan dat er een ontwerp voor een PET pot, kruidenpot of andere verpakking wordt gecreëerd. Indien u het beeld graag helemaal voor u ziet, kan de specialist ook een 3D model maken. Zo weet u precies hoe de uiteindelijke verpakking eruit komt te zien.

Kruidenpot gefabriceerd volgens BRC-certificering

Hoe weet u nu zeker dat de kruidenpot die u aanschaft een beetje van kwaliteit is? Daarvoor is de strengen BRC-certificering in het leven geroepen. Bij PET Power produceren ze al hun PET verpakkingen aan de hand van deze certificering. Dit houdt in dat alle verpakkingen die bij de specialist worden geproduceerd, zo ook de kruidenpot en de PET pot, volledig voldoen aan de strengste eisen omtrent hygiëne en veiligheid. Hiermee wordt de voedselveiligheid te allen tijde gewaarborgd. Dat is natuurlijk van groot belang, zeker gezien het feit dat de kruidenpot en PET pot regelmatig voor de voedingsmarkt worden gebruikt. Zo bent u er als bedrijf altijd zeker van dat u uw product of producten in een veilige verpakking kunt aanbieden, en zijn consumenten altijd zeker van een veilige koop.

Verpakkingen, zoals de PET pot of kruidenpot, geheel op maat gemaakt

Een van de grootste voordelen van PET verpakkingen, is dat ze er in ontelbaar veel verschillende soorten en maten zijn. Dat blijkt maar weer als u een kruidenpot wil gaan kopen bij PET Power. U kiest hier uit meer dan 700 standaard modellen voor uw kruidenpot. Deze diversiteit aan modellen biedt u bijna altijd de PET verpakking die u zoekt. Vindt u echter niet de verpakking die u graag wilt gaan gebruiken? Geen probleem, want de specialist kan alle modellen naar uw wensen en eisen aanpassen. Zo kan er bijvoorbeeld een UV-barrière worden toegevoegd aan de kruidenpot, en kan de PET pot geheel naar wens worden gevormd. PET verpakkingen geheel op maat gemaakt: dat is waar de specialist voor staat.