Super grandparents
Image default
Dienstverlening

Zoekt u een bedrijf om uw asbest te laten verwijderen in Gent?

Heeft u last van asbest in uw woning? Vervelend! Maar geen paniek, want Asbest Services uit Gent heeft genoeg expertise om u verder te helpen. Asbest verwijderen is dan ook een taak die u best niet zelf uitvoert. Daarom kunt u best contact opnemen met erkende asbestverwijderaars om uw asbest te laten verwijderen in Gent. Zij hebben namelijk de verrichte ervaring en kennis om het asbest zonder enig gevaar te verwijderen.

De gevaren van asbest

Asbest is een stof die vroeger veel te vinden was in bouwmaterialen. Hierdoor is dit product in enkele oude gebouwen nog terug te vinden. Men maakte gebruik van deze stof voor constructies van isolatie en vloerbekleding. Asbest had namelijk tal van voordelen, het is sterk, isoleert goed en is bestand tegen vuur. Nu komen de gezondheidsrisico’s naar boven. Zo kan het inademen van asbest zorgen longkanker, longvlieskanker of buikvlieskanker. Daarom is het belangrijk dat u deze stof laat verwijderen door een professioneel bedrijf.

Een einde maken aan asbest

Asbest is een gevaarlijke stof en het is dan ook meer dan belangrijk om deze te laten verwijderen. Het team van Asbest Services staan klaar om u te helpen. Zij kijken bij oude huizen en gebouwen in regio Gent of asbest aanwezig is en hoe u deze het best kunt laten verwijderen. Dat is aangeraden bij bijvoorbeeld de verkoop van een pand, maar ook bij een brand.

Neem contact op met asbestverwijderaars

Wanneer u een erkende asbestverwijderaar wilt inschakelen om uw asbest te saneren, dan kunt u contact opnemen met dit bedrijf uit Gent. Wacht niet langer en neem contact met ze op wanneer u asbest ontdekt in uw pand in regio Gent en als u dit wilt laten verwijderen. Dit kan door een te bellen, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Deze firma komt dan langs om de situatie te analyseren en zij helpen u zo snel mogelijk verder.