Super grandparents
Image default
Relatie

Alles voor YOUR LOVE

Alles voor Jouw Liefde, daar draait het om

Wat wil jij in het leven? Wat verwacht jij van een partner? Wat verwacht jij van een relatie? Vragen die ieder mens zich stelt op een moment van bezinning. Om deze vragen te kunnen beantwoorden is het nodig om eerst naar jezelf te gaan kijken. Dit doe je in de online relatietherapie van Jouw Liefde.

Huiswerk

Niets is vervelender dat je naar een relatietherapeut moet gaan en je moet op tijd zijn. Ben je niet op tijd, het gaat allemaal van je gesprekstijd af. De meeste relatietherapeuten houden aan dat je minimaal 10 sessies nodig hebt, maar dan ben je nog steeds nergens. Je gaat relatietherapie zelf doen en het allerergste is dat je oefeningen mee naar huis krijgt.

Oplossing

De online relatietherapie van zorgt ervoor dat je geen oefeningen hoeft te doen. Wat je wel gaat doen in de 13 stappen is jezelf beter leren kennen. Doordat jij jezelf kent weet je wat je wilt en wat er ontbreekt in je relatie. Dit wordt besproken in partnergesprekken. Zie je het niet zitten om met je partner aan tafel te zitten, dan kun je ervoor kiezen om een relatiecoach in te huren voor de moderatie. 

De basis van de Jouw Liefde is Emotionally Focused Therapy die kortweg EFT wordt genoemd. Aanvankelijk is dit opgestart in de USA en Canada. Door Jouw Liefde is het naar Nederland en België gebracht en verrijkt met bewustzijn inzichten. 

Gelukkig zijn is een keuze

De uitkomst van de therapie is dat jij kunt kiezen voor je eigen geluk. Gelukkig zijn is een keuze waarvoor jij handvaten krijgt aangerijkt. Durf je deze toe te passen, dan ervaar je dat je meer grip hebt op je leven dan je aanvankelijk hebt gedacht. Conclusie: De online relatietherapie van Jouw Liefde is zijn geld meer dan waard.

 

 

https://www.aboutyourlove.nl