Super grandparents
Image default
Relatie

Dating voor 50-plussers

Online dating is niet altijd even eenvoudig. Zeker wanneer je al wat ouder bent. Gelukkig zijn er datingsites die speciaal voor 50-plussers zijn opgezet. Hier vind je gemakkelijk een gelijkgestemde die verschillende interesses met jou deelt. Zo hoef je niet tussen allerlei jonge mensen te zoeken, hopend op iemand van dezelfde leeftijd. Op die manier hoef je ook niet op bepaalde voorkeuren in te leveren, maar kun je echt op zoek naar iemand die goed matcht met de partner die jij voor ogen hebt.

Maak eenvoudig een profiel aan en bepaal zelf hoeveel informatie je deelt

50 Plus Match is er speciaal voor 50-plussers die aan de slag willen met online dating. Je maakt er in een paar simpele stappen een profiel aan met zo veel of zo weinig informatie over jezelf als je wilt. Hoe meer je deelt, hoe groter de kans natuurlijk is dat je een goede match vindt. Daarna hoef je alleen nog een foto van jezelf toe te voegen en voilà: je profiel is helemaal klaar. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Haal meer uit online dating met een betaald lidmaatschap

Inschrijven en een profiel aanmaken is helemaal gratis bij 50 Plus Match. Net als een zoekprofiel samenstellen en berichten sturen. Om ook met je matches te kunnen chatten en videobellen, heb je echter een volledig profiel nodig. Hiervoor kun je een lidmaatschap afsluiten van één, drie of zes maanden. Op die manier bepaal je zelf of je betaald voor online dating en hoe veel je hier aan uitgeeft.

Begin met daten

Wil jij (weer) gaan daten? Waar wacht je dan nog op? Maak een profiel aan bij 50 Plus Match en probeer het daten vrijblijvend en kosteloos uit. Als het bevalt, kun je vervolgens een betaald lidmaatschap afsluiten om alles uit de site te halen wat erin zit.

https://www.50plusmatch.be/