Super grandparents
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart Antwerpen met David Spildooren

Antwerpen is een fantastische stad. Dat merk je al als je door de straten loopt. Wil je echter optimaal van de stad en de rand genieten? Boek dan eens een ballonvaart boven Antwerpen. Op die manier geniet je optimaal van het zicht, ontdek je heel wat verborgen plekjes en pareltjes en leer je de stad nog beter kennen. Zeker als de piloot die je ballonvaart boven Antwerpen in goede banen leidt, ook nog een de stad door en door blijkt te kennen.

 

Specialist in ballonvaarten boven Antwerpen

Bij C-Air Ballonvaarten zijn ze al jaren thuis in ballonvaarten boven Antwerpen. Het is lang niet de enige regio die je met deze specialisten kunt ontdekken, maar het is wel één van de paradepaardjes. Wie het stad zegt, denkt misschien onmiddellijk aan het historische centrum, maar een ballonvaart boven Antwerpen kan je ook een heel ander stuk van de provincie laten ontdekken.

 

Heel wat redenen voor een ballonvaart

Wie de mensen zijn die voor een ballonvaart in Antwerpen kiezen? Wel, dat is heel uiteenlopend. Koppels op zoek naar romantiek, gezinnen met de kids, een man die een origineel huwelijksaanzoek in petto heeft, fotografen en bedrijven die hun klanten of medewerkers of klanten eens een unieke belevenis willen gunnen. Al deze klanten genieten keer op keer met volle teugen van een ballonvaart in Sint-Niklaas. Logisch, want al bij al is een ballonvlucht best betaalbaar en bij C-Air weten ze hoe ze je in de watten moeten leggen. Bovendien kennen de meeste piloten de streek als hun broekzak en krijg je heel wat leuke weetjes mee.

 

Ballonvluchten in alle veiligheid

Een ballonvaart over Antwerpen duurt ongeveer een uurtje, maar er komt heel wat meer bij kijken. Zo tuig je ook mee de ballon op en leer je heel wat over hoe een heteluchtballon functioneert. Verder pik je ook de veiligheidsinstructies mee voor je de lucht in gaat. Tijdens de vlucht kom je ogen tekort en geniet je van een geweldig gevoel. Na de vlucht is het dan tijd voor een hapje en een drankje en kan er nog even nagepraat worden. Bij C-Air voorzien ze trouwens ook een certificaat dat je meekrijgt en tegen de muur kunt hangen. Een leuk aandenken aan je ballonvaart in Antwerpen.

 

Een onvergetelijke ballonvaart

Ben jij op zoek naar de perfecte partner voor een ballonvlucht in Antwerpen, dan zit je safe bij C-Air. Ze draaien al jaren mee, beschikken over ervaren piloten en plaatsen veiligheid centraal. Jaarlijks staan ze in voor tientallen vluchten die keer op keer een hele belevenis betekenen. Bekijk zeker de site van deze specialist in ballonvluchten eens en pik er de regio uit die je voorkeur geniet. Sint-Niklaas, Brussel, Gent of wat anders: alles is mogelijk.

https://www.cair-ballonvaart.be