Super grandparents
Image default
Woning en Tuin

De overkapping van uw auto in goede handen

Adema Stiens is een familiebedrijf gespecialiseerd in onder andere het plaatsen van stijlvolle carports en andere soorten overkappingen om uw auto te allen tijde droog en beschermd te houden. Zij waren het die de Skiatsu Carports, een type overkapping gestoeld op de wetten der Japanse elegantie, voor het eerst introduceerden in Nederland en nu ook België. Wenst u een carport te bezitten die gestript tot de essentie toch alles doet wat een carport hoort te doen, en dit op een stijlvolle manier? Lees dan snel verder en ontdek hoe Adema Stiens u ten dienst kan zijn. Bij hen is de overkapping van uw auto in goede handen.

Een unieke touch

In tegenstelling tot het klassieke type overkapping, worden de overkappingen van Skiatsu geplaatst op twee of soms zelfs maar één stabiele staander, waardoor het lijkt alsof ze elegant over uw auto zweven. Maar schijn bedriegt: door het gebruik van sterk materiaal (polycarbonaat, bv.) krijgt u slechts de illusie van lichtheid, maar de realiteit van een overkapping die uw auto moeiteloos tegen weer en wind beschermt.

Ontdek wat dit bedrijf voor u kunnen betekenen

Adema Stiens is een bedrijf dat steeds luistert naar uw wensen en noden en u op een prettige, klantvriendelijke manier op elk vlak den dienste wil zijn, en overal wel een oplossing op vindt. Of u nu bescherming wilt voor één of meerdere wagens, specifieke eisen hebt qua kleur of afwerking, een Skiatsu carport wil die perfect bij de rest van uw huis past… dankzij hun jarenlange ervaring komt er in elke situatie wel een gepaste oplossing uit rollen. Ook niet onbelangrijk: door rechtstreekse verkoop tussen Adema Stiens en Skiatsu, slagen ze erin de prijzen scherp te houden. Kortom, als u op zoek bent naar een geschikte overkapping voor uw auto, dan doet u er goed aan dit bedrijf te contacteren voor een kennismakingsgesprek en/of een offerte op maat. Meer info vindt u op hun website.

https://www.skiatsu.be/