Super grandparents
Image default
Hobby en vrije tijd

Een café te huur in Antwerpen met een bingo-spelletjesautomaat

Als jij op zoek bent naar een café dat te huur staat in Antwerpen voor overname, en je hebt hier hulp bij nodig, kan je rekenen op NV Bastenie. Deze firma biedt je graag hun diensten aan wat betreft de opstart van een nieuw café. Zij nemen alle administratieve zaken uit handen en zorgen ervoor dat jij de nodige vergunningen, aanvragen en contracten hebt om je zaak te kunnen openen. Ook is dit familiebedrijf gespecialiseerd in het verhuren en onderhouden van spelletjesautomaten, dus als jij deze graag in je zaak zet, kan je eveneens op hen rekenen.

Kies voor een bingo-spelletjesautomaat in jouw café

Een bingo-spelletjesautomaten is ideaal wanneer jij je café iets extra wilt geven. Dit is een eenvoudige vorm van vermaak en geeft je klanten een extra bezigheid tijdens een gezellige avond op café. Dit bedrijf verhuurt heel wat verschillende vormen van spelletjesautomaten, waaronder ook bingo-kasten. Deze kunnen je klanten activeren met muntgeld, en jij verdient er een extraatje aan. Wel moet je ervoor zorgen dat je de nodige vergunningen nodig hebt, wanneer je kansspelen aanbiedt in je horecazaak. Ook hierbij kan deze firma jou helpen. Zij hebben de nodige ervaring bij het verhuren, onderhouden en herstellen van caféspelen en spelletjesautomaten, waaronder dus ook een bingo-spelletjesautomaten.

Ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen

Je kan ze inschakelen voor hulp bij het zoeken naar een café dat te huur staat voor overname in Antwerpen, voor financiële hulp bij de opstart van je zaak, voor administratieve hulp met je contracten en vergunningen, voor het huren en onderhouden van caféspelen, en nog veel meer. Deze mensen zijn er altijd voor jou en weten als de beste hoe je een café kunt openen en hier een succesverhaal van kunt maken. Schakel hen dus zeker in als jij hulp kunt gebruiken bij al deze zaken na overname van een café in Antwerpen. Je neemt eenvoudig contact met hen op via de website.

http://www.bastenie.be/cafe-te-huur-antwerpen