Super grandparents
Image default
Particuliere dienstverlening

Een juwelier en goudsmid in regio Putte met jarenlange ervaring

Zit u met een sieraad of uurwerk dat niet past? Of is er schade aan uw oorbel, ring, ketting of armband? Dan kunt u een juwelier inschakelen die uw sieraad kan herstellen. U wilt in dat geval natuurlijk iemand die kwaliteit levert. Die kwaliteit wordt gegarandeerd bij Juwelier de Laet uit Bonheiden, in regio Putte. Deze juwelier werd al in 1963 opgericht door Jean De Laet, de vader van de huidige zaakvoerder Marc. Ondertussen is ook de zoon van Marc al actief in het bedrijf. Het bewerken en verkopen van juwelen zit duidelijk in het bloed van deze familie. U kunt er dus van op aan dat de herstellingen aan uw sieraad of uurwerk correct en nauwkeurig worden uitgevoerd.

Bekijk hun assortiment aan juwelen

Naas het herstellen van juwelen en horloges verkopen ze ook juwelen. Dankzij hun goede reputatie kunnen ze ook juwelen van verschillende topmerken aanbieden. Is uw partner binnenkort jarig en wilt u hem of haar verrassen met een prachtige ring, armband of halsketting? Of wilt u gewoon uzelf verwennen door een nieuw paar oorbellen te kopen. Bij deze juwelier in regio Putte kunt u juwelen van onder andere Jacques König, Hulchi Belluni, Diamanti Per Tutti en Davice kopen. Wat horloges betreft, bieden ze enkel het Japanse topmerk Seiko aan. Indien u uw juwelen of uurwerk koopt bij deze juwelier uit Bonheiden, weet u dus zeker dat u of uw partner rondloopt met kwaliteit.

Ga eens langs en geniet van jarenlange ervaring

Woont u in Putte en bent u op zoek naar een juwelier? Ga dan zeker eens langs bij Juwelier De Laet, uit Bonheiden. Zij helpen u graag verder, of het nu voor een herstelling of voor een nieuw sieraad is. Ook bij vragen of voor advies kunt u op hen rekenen. Zij maken gebruik van hun jarenlange ervaring om u zo goed mogelijk te helpen.

https://www.juwelierdelaet.be/