Super grandparents
Particuliere dienstverlening

Een makelaar uit Hilversum als begeleiding bij uw woningaankoop

Een Hilversumse makelaar kan een grote steun zijn bij het aankopen van een woning in Hilversum of omgeving. Hilversum is een mooie groene gemeente en zeker een fijne plek om te wonen. Naast de grote werkgelegenheid mede door de vele omroepbedrijven, is er ook veel natuur en kunt u uw hart ophalen met de vele Gooise meren. Daarbij kunt u voor elk type woning terecht in Hilversum, bij deze makelaar. Grote villa’s, mooie appartementen en fijne rijtjeshuizen, er is voor ieder wat wils. Voor u op zoek gaat naar een woning is het verstandig goed na te denken over de wensen voor uw nieuwe woning. Hoeveel slaapkamers moet de woning minimaal hebben, wilt u een nieuwbouwwoning kopen of mag het ook een ouder huis zijn?

Aankoopbegeleiding op maat voor uw nieuwe woning

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, dan kan het lastig zijn om een goede indruk te krijgen van een huis waar u interesse in heeft. Zijn er geen verborgen gebreken waar u overheen kijkt? Dorenbosch|Rasch Makelaars uit Hilversum biedt zowel gedeeltelijke aankoopbegeleiding als full service aankoopbegeleiding. Bij deze laatste optie wordt u dagelijks per e-mail op de hoogte gehouden van huizen die voldoen aan uw woonwensen. Ook gaan de makelaars actief met u op zoek naar een geschikte woning en inspecteren zij desgewenst de woningen waarin u interesse heeft. Uw nieuwe woning, appartement, nieuwbouwhuis of huurhuis vindt u zeker met deze aankoopmakelaar uit Hilversum!

Een compleet aanbod aan diensten

Dorenbosch|Rasch Makelaars uit Hilversum kan u uiteraard op meer gebieden helpen dan alleen met aankoopbegeleiding. Naast koopwoningen helpen zij u ook een geschikte huurwoning te vinden. Wilt u uw woning verkopen of misschien bent u op zoek naar een huurder voor uw woning? Deze kundige makelaars ondersteunen u actief op alle vlakken. Daarbij voeren zij taxaties uit, verzorgen woongelegenheid voor expats en toetsen de WOZ-waarde van uw huis. Meer informatie over alle diensten vindt u op de website.