Super grandparents
Hobby en vrije tijd

Kies voor een leuk springkasteel dat te huur is in de provincie Antwerpen

Als u een groot feest of evenement organiseert, is de kans groot dat er veel kinderen zullen komen. Meestal zijn kinderen een stuk drukker op feestjes, omdat ze het zo leuk vinden. Om hun energie kwijt te kunnen, is het verstandig om ervoor te kiezen voor een springkasteel te regelen dat te huur staat op Springking. Daar heeft u een ruime keus; voor iedere smaak is wel een tof springkasteel te huur. Denk hierbij aan leuke thema’s, zoals een junglehuisje-ballenbad, verschillende dierenthema’s, maar ook stoere jongensthema’s en lieve meidenthema’s.

Kies daarnaast ook voor tentenverhuur in de provincie Antwerpen

Naast het feit dat Springking in meerdere thema’s een springkasteel te huur heeft, bieden zij u ook de mogelijkheid tot tentenverhuur in de provincie Antwerpen. Zo creëert u die gezellige sfeer buiten, zelfs als het weer niet helemaal meezit. Bij Springking in de provincie Antwerpen zijn er volop mogelijkheden tot tentenverhuur. Zo heeft u de mogelijkheid tot het huren van verschillende soorten feesttenten.

  • De partytent is hun budgetvriendelijke oplossing. Deze tent is vrij simpel, maar daardoor niet minder effectief. Afhankelijk van de grootte, kunt u hier 25 tot 75 mensen in kwijt.
  • De pagode, ofwel viptent. Deze tent is een echte eyecatcher die goed opvalt. In deze tent kunt u, weer afhankelijk van de grootte, 25 tot 150 man in kwijt.
  • De starshade, oftewel stertent, is perfect voor gebruik in de lente of zomer door zijn open karakter. In deze tent passen tussen de 40 en 170 gasten.
  • De dometent is perfect wanneer u het écht groots gaat aanpakken. Deze tent is vooral voor grote feesten of evenementen, want er passen tussen de 70 en 220 man in.

Ga voor kwaliteit en kies voor deze tentenverhuur in de provincie Antwerpen

Kies ervoor om alleen voor kwaliteit te gaan en kies voor de tentverhuur van Springking in de provincie Antwerpen. Vraag op hun site gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan.