Super grandparents
Image default
Groothandel

Kies voor uw auto en de import ervan voor deze verdeler uit België

Als u een auto wilt importeren naar België, dan staat deze professionele verdeler klaar voor u. Trex Cars uit Pelt helpt u graag met de import van een auto naar België. De meeste auto’s van deze professionele verdeler uit België komen uit Duitsland, maar indien u graag een auto voor import uit een andere EU-land wenst, is dat zeker ook mogelijk bij deze experten! Ontdek hieronder de vele voordelen van het kopen van een auto vanuit Duitsland!

De voordelen van de import van een auto naar België

Wilt u een kwalitatieve auto kopen vanuit Duitsland? Dan biedt dat tal van voordelen:

–          Het aanbod is veel uitgebreider

–          De prijzen liggen vaak lager

–          De wagens uit het dealernetwerk zijn goed onderhouden

–          De garantie is meestal geldig in heel de EU

–          Zeldzame auto’s zijn makkelijker te vinden

–          Alles kan doorgaans snel geregeld worden

 

Deze professionals werken bovendien niet alleen voor u als particulier, maar ook indien u als bedrijf een auto wilt kopen of wilt laten importeren vanuit Duitslad. Ondersteunt uw eigen bank geen leasing of renting voor een voertuig dat u aankocht in het buitenland? Trex Cars helpt u graag verder bij de import voor een auto voor uw bedrijf in België.

 

Neem contact op met deze experten

Wilt u graag een beroep doen op deze professionals voor de import van een auto naar België? Neem dan vandaag nog contact op met deze experten. Ook indien u nog vragen heeft omtrent de manier van werken bij de import van een auto naar België, contacteert u hen gerust. Zij staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen omtrent het kopen van een auto vanuit Duitsland met veel plezier! Ook voor een offerte of ondersteuning bij het op zoek gaan naar de perfecte en meest geschikte auto voor de import naar België, kunt u steeds bij deze professionals terecht.